Vreme čitanja: oko 1 min.

"Baba joj je u bolnici, ne znam da li će preživeti": Anđelina majka očajna zbog ćerkine veze s devojkom

A. Š.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Anđelina porodica njen ljubavni odnos sa Bojanom ne može da prihvati

  • 3
Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović Foto-kolaž: Nikola Tomić

Rijaliti učesnice Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović  su nedeljama intrigirale javnost svojim odnosom, a sada su ozvaničile svoju vezu, iako su početku negirale da između njih postoji nešto više od prijateljstva.

Anđela i Bojana su pre nekoliko dana imale intiman odnos, međutim u emisiji "Pitanja gledalaca" se Bojana ogradila od svoje partnerke rekavši da ne gaji emocije prema njoj.

Tim povodom se oglasila Anđelina majka i objasnila kakva je situacija u njihovoj porodici, ali i da njena porodica ne podržava ćerkin odnos sa devojkom.

- Njena baka je u bolnici trenutno, jako je loše. Bojana je uzela Anđelu pod svoje. Ne podržavam taj odnos. Baba teško podnosi sve to, ne znam da li će ovo preživeti, ne može da gleda sve to. Zgranuti smo - rekla je Anđelina majka za Pink.rs.

(Telegraf.rs)

Video: "Želim ti da nastaviš da pišeš istoriju": Maja rasplakalu Priju emotivnim govorom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Рус

    7. decembar 2023 | 15:19

    Toliko dece ima sa još težim životnim sudbinama i izašli su u dobre ljude. Ovu Bojanu su svu na prvu loptu podržali zbog njene životne price(kao i obučno),a ona je zlo da je nema veće. Ja mislim da ona bije svoje devojke ,da se iživljava nad njima. I neka mi neko objasni da li bi bilo fizičko nasilje nad ženama ako bi se nedaj Bože neko potukao sa njom u rijalitiju,pošto ona baš izaziva i preti. Užas od osobe.

  • Miss

    7. decembar 2023 | 14:47

    Zasto roditelji uvek krive druge za ponasanje svog deteta? Najlakse je okriviti drugog i govoriti uzela ju je pod svoje. A ocigledno je da je njihovo dete zelelo sve to. Ja razumem da je roditeljima tesko ali treba o da prihvaze da je ona sama zelela da je nije niko naterao na to.

  • Bajka

    7. decembar 2023 | 19:00

    To je njen izbor.Tamo svi pokažu kakvi su.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA