Vreme čitanja: oko 1 min.

Ski Opening by Music Week počinje sutra: Početak nove skijaške sezone u znaku nastupa regionalnih zvezda

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Uzbudljivi trenuci su pred nama jer sutra, na jednom od najlepših ski centara, Kopaoniku, počinje "Ski Opening by Music Week"!

  • 0
Ski Opening by Music Week Foto: Promo

Ova jedinstvena manifestacija obeležava početak zimske sezone spektakularnim nastupima najpoznatijih regionalnih izvođača i donosi nezaboravno iskustvo svim ljubiteljima muzike i zimskih sportova.

Sutrašnje veče će biti u znaku Ace Pejovića, kralja emotivnih balada, koji će svojim glasom i energijom zagrejati srca publike, dok će već u subotu, ovu planinsku lepoticu zatresti zvuci poznatih hitova Seke Aleksić, jedne od najharizmatičnijih izvođača na regionalnoj sceni. Obe večeri, Mega Band će kao predgrupa napraviti sjajnu atmosferu i štimung za zvezde večeri.

Kao i prethodnih godina, Skymusic će se pobrinuti za vrhunsku produkciju i audio-vizuelne elemente koji pomeraju granice u entertainment industriji.

"Ski Opening by Music Week" predstavlja savršen spoj vrhunskog skijanja i nezaboravne muzičke zabave na jednom od najlepših skijališta u regionu, a za više informacija posetite musicweek.rs.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA