≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Bregović je prvu suprugu upoznao u striptiz baru: Dobili su ćerku, pa je ostavio zbog popularne glumice

N. L.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Jasenka, prva Bregina žena, danas živi u Australji

  • 0
Beograd Goran Bregović doček srpske Nove godine Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Legendarni Goran Bregović je sa fatalnom Jasenkom dobio naslednicu Željku, dok je jednu od naših najlepših glumica Maju Sabljić osvojio kada joj je bilo tek 19 godina.

Ljubavni život Bregovića uvek je intrigrirao javnost, ali jedna od omiljenih gradskih priča je da je prvu suprugu Jasminku upoznao u striptiz baru.

On je sa ovom fatalnom lepoticom, koja danas živi u Australji dobio prvu ćerku Željku. Postao je otac u ranim dvadesetim godinama, ali ga je karijera naterala da često bude daleko od kuće.

Bregović nikada u javnosti nije govorio o ženama sa kojima je bio, ali je većina njih davala izjave koje su bile šture ali su potvrđivale njihove odnose. Tako je javnost intrigrirala priča o njegovoj ljubavi sa glumicom Majom Sabljić, u to vreme jednom od najlepših na ekranima kojoj su muškarci padali pod noge. Njena lepota i šarm nisu ostavili ravnodušnim ni Bregu. Ona je tada imala 19 godina i kroz osmeh je priznala da ju je Bregović na snimanju filma "Lične stvari", ostavio bez daha. Paparacima su tada Majine komšije, iz Novog Sada, otkrile da ga često viđaju u blizini njene zgrade ali zajednička fotografija nikada nije isplivala.

Goran Bregović Foto: Kobra

Maja je od 1993. u Americi, a pričalo se da u Los Anđelesu živi na visokoj nozi, između Holivuda i Beverli Hilsa. Bila je u braku sa američkim biznismenom srpskog porekla Đorđem Zečevićem sve do njegove smrti, 2012. godine. Maja zatim dolazi u Srbiju, pa je tako jednom prilikom rekla kako glumci u Holivudu žive u zatvorenom krugu i da su se ona i pokojni suprug družili sa Dan Tanom. Upravo zbog tog prijateljstva, upoznali su mnoge holivudske zvezde. Majina lepota i posle toliko godina nije izbledela, harizma i osmeh kojima je plenila dok je bila u Srbiji ostali su netaknuti, godine joj taj šarm nisu mogle izbrisati.

Maja i danas živi na relaciji Beograd - Los Anđeles, a svoj jubilarni 60. rođendan proslavila je u srpskoj prestonici sa prijateljima sa kojima održava kontakt. Oni koji su upućeni u njen život kažu da je posvećena duhovnom radu na sebi i nadogradnji svoje ličnosti.

Glumicu Maju Sabljić svi pamte po ulogama u seriji "Policajac sa Petlovog brda", filmu "Biće bolje", po ulozi fatalne Suzane Lojtes u filmu "Lavirint", a smatrala se pravom lepoticom, piše "Blic".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA