≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Bekutu zbog albuma napali na mrežama, tvrde da će je Karleuša prozvati, ona dala hit odgovore: "Karla mene..."

N. L.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Iako su tviteraši pokušali da isprovociraju Anu, pevačica se na krajnje šaljiv način snašla i odgovorima zasmejala mnoge

  • 0
Jelena Karleuša Ana Bekuta Foto-montaža: ATA Images/Antonio Ahel

Pevačica Ana Bekuta u roku od nekoliko dana objavila je čak svoja dva studijska albuma, što je mnogima sa društvene mreže "X", izgleda zasmetalo pa su je uporedili sa Jelenom Karleušom, te naveli da je iskopirala.

Naime, Karleuša je oduševila mnoge, kada je u avgustu nakon 11 godina diskografske pauze objavila svoj 11. studijski album "Alpha", a nekoliko dana kasnije u 12. album "Omega".

Njen poslednji album pre "Alphe" i "Omege" bio je album "Diva", koji je izdala u junu 2012. godine. Karleuša je pripremila i posebnu promociju za svoje fanove - spektakularni koncert u Beogradu na vodi u septembru, koji je bio besplatan.

Nešto slično njenom potezu, sada je načinila njena starija koleginica Ana, koja je 27. novembra objavila svoj 20. studijski album, koji nosi naziv "Grešila sam", a zatim i drugi, 8. decembra, Bekuta je objavila i svoj 21. album. Ovaj album nosi naziv "I za vas, koji niste smeli", a sastoji se od šest pesama.

Na društvenoj mreži "Iks" odmah su krenula poređenja sa Karleušinim podvigom. Naime, omot albuma "Grešila sam" je odrađen u dominantno crnoj boji, baš kao i "Alpha", dok je omot za "I za vas, koji niste smeli" beo, baš kao i "Omega".

Mnogi su pomislili da će Karleuša isprozivati svoju stariju koleginicu, na šta se ona nadovezala:

- Nemojte tako, volim ja moju Karli.

Nekoliko korisnika je prozvalu Anu, te istaklo da je pesme mogla da spoji u jedan album.

- Neće, bre, Karla mene voli - napisala je jednom korisniku Ana, dok je drugom poručila da ne napada Jelenu, jer je ona voli:

- Šest pesama je nekada bila jedna strana kasete - primetio je jedan korisnik, a Ana je i na ovo odgovorila:

- Ala ste uporni... Jedna strana kasete je uvek bila četiri ili pet pesama maksimalno - odgovorila je Bekuta, pa se obratila tviterašima:

- Ja se zaista izvinjavam što dve godine radih na ovim pesmama, spotovima itd...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA