≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Džejev hit "Imati, pa nemati" pripadao drugim pevačima: Joca Stefanović otkrio sve detalje

M. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kad ju je odslušao, Džej je 20 minuta plakao...

  • 0
Džej Ramadanovski i Joca Stefanović Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Marko Jovanović

Nedavno je pevač iz Zvezda Granda Joca Stefanović gostovao u jednoj emisiji gde je otkrio kako je najveći hit Džeja Ramadanovskog, koji je napisao njegovo otac, došao do pevača.

Voditelja ove zabavne emisije zanimalo je za koga je bila namenjena jedna od najvećih Džejevih hitova "Imati, pa nemati".

Igrali su igru gde voditelj spomene neke glasine, a gosti reše misteriju, te je tako pitanje za koga je bila namenjena pomenuta pesma, obrazložio Joca:

- Ne, ne, ta pesma nikada nije bila namenjena meni. Dok je bila pravljena, prvo je bila namenjena Harisu Džinoviću i Nikoli Rokviću. U tom smeru je trebalo da ide pevanje te pesme, međutim, Rule je tu odigrao glavnu ulogu što se tiče Džeja. Bili smo na nastupu u Požarevcu, a Rule je došao tu i moj otac mu je pustio neke pesme, pa je Rule hteo da ih snimi kako bi pustio Džeju jer su radili u Požarevcu, a Džej je na putu do Beograda voleo da sluša te nove pesme. On mu je narezao to, dok su se vraćali, Džej je pustio to u svojim kolima i samo odjednom staje na sva četiri. Rule gleda da li se nešto desilo, a Džej plače i jeca na sav glas. Ta pesma je njegova priča, "ne znaš ti kako je imati, pa nemati... Ljubiti, pa gubiti" dakle, to je cela njegova priča. Plakao je 20 minuta, i pričao kakva je pesma.

6. decembra se obeležilo tri godine od smrti našeg legendarnog pevača Džeja Ramadanovskog.

Porodica i brojni prijatelji tim povodom došli su na Novo groblje, a među prvima je stigla Andrijana Tomanić, žena koja je bila sa Džejem do poslednjih trenutaka i koju je neizmerno voleo.

U rukama je nosila veliki venac sa belim, ispletenim srcem, a na njemu je napisana kratka, ali dirljiva poruka: "Tvoja Andrijana".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA