Vreme čitanja: oko 1 min.

Lepa Brena odgovorila na optužbe HRT-a da ih je iskoristila: "Nisam imala zlu nameru, mogli su da me prekinu"

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Bila sam potpuno euforično raspoložena zbog promocije projekta i Aleksandrinog koncerta", navela je pevačica

  • 4
Lepa Brena Printskrin: HRT TV

Balkanska diva Lepa Brena oglasila se nakon saopštenja HRT-a, posle njenog prošlonedeljnjeg gostovanja u jednoj emisiji, za koje su naveli da ih je "iskoristila".

Naime, Brena se našala u centru skandala nakon što je prošlog ponedeljka gostovala u emisiju na Javnom servisu Hrvatske, gde je tokom svog gostovanja pomenula i svoj privatni biznis.

Kako je sada navela u svom obraćanju, nije imala zlu nameru te da su mogli i da je prekinu, ako je to bio problem kao i da se ne bi naljutila.

- Bila sam potpuno euforično raspoložena zbog promocije projekta i Aleksandrinog koncerta da mi niko nije rekao da je zabranjeno pričati o mojim proizvodima. Nisam imala nameru da povredim prava za reklamu, namerno. Niko mi to izričito nije ni zabranio. Mogli su da me prekinu u svakom trenutku i ne bih se uvredila. Imali smo sto drugih tema za razgovor - kaže Brena za "Informer".

Podsetimo, Lepa Brena početkom decembra provela je nekoliko dana u Hrvatskoj, a provedene dane u Zagrebu iskoristila je i kako bi dala intervju HRT-u. Gostovanje u emisiji "Kod nas doma" izazvao je lavinu negativnih komentara, a slavna pevačica u jednom od njih nazvana i smećem.

-Bila je gošća ili je plaćena reklama kao sve reklame? Reklame podnosim. Glazbeno smeće kao gost je televizijsko civilizacijsko dno, EPP je za džabe, Šulentićeva je pita o šoubiznisu, a ova krenula o čudotvornim čarapama tri minuta - samo su neke od reakcija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Besna glista

    11. decembar 2023 | 15:29

    A ti si jadna mnogo naivna pa nisi znala da se na televiziji svaka reklama plaća.😀 Ali ti pak sa druge strane čestitam što si im ga zavukla.😀

  • Нерон

    11. decembar 2023 | 15:18

    Баба наивна ко Француска собарица...

  • &

    12. decembar 2023 | 07:23

    Bravo Breno nekadi ih iskoristila.😜👍

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA