Vreme čitanja: oko 2 min.

Snežana Đurišić predstavila novu pesmu, pa pomenula Arenu, Priju, ali i odnos sa Milicom Pavlović

M. K.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pevačica je danas ugostila medije u jednom luksuznom beogradskom restoranu povodom promocije nove pesme "Moj genije"

  • 0

Pevačica Snežana Đurišić  danas je predstavila svoju novu pesmu " Moj genije".

Nakon promocije Snežana je stala ispred medija i progovorila o pesmi, ali i o tome da li joj je želja da napuni Arenu, da li je možda Aleksandri Prijović dala neki savet pred koncerte, ali i u kakvom je odnosima sa Milicom Pavlović.

  • Šta danas za Vas znači napuniti Arenu? Da li je negde Vama ostala želja da napunite Arenu?

- Ja ne razmišljam uopšte o tome, niti razmišljam na taj način. Ljudi kad vas vole dođu gde god da ste. Da li ćete napuniti Arenu ili neki drugi prostor, nije bitno. Uvek sam razmišljala na način, hvala onima što su došli, jer su došli da baš da me čuju i vide, što znači da su došli, jer me vole. Meni je to satisfakcija i mene to ispunjava. Ja nikada ne gledam na to, na način da budem oduševljena ili razočarana. Bude mi naravno drago da vidim da ima sveta, kao što su to trgovi...Zaista vidim puno puno ljudi, ali ovaj ne razmišljam na način koji bi mi bio nekakva smernica.

  • Da li ste dali Aleksandri Prijović neki svet pred koncerte?

- Pred koncert ne, ali dok je bila kod nas u "Zvezdama Granda", dobijala je savete i od nas i od kolega. Ona je bila devojka koja odlično peva i ostala je žena koja lepo peva. Šta treba više da bude uspešna.

  • Je l' biste nam otkrili u kakvom ste danas odnosu sa Milicom Pavlović, s obzirom da se godinama pisalo o vašem sukobu?

- To ste vi uradili. Ja nisam imala nikada nikakav odnos sa Milicom Pavlović. To su mediji napravili tako, pa eto nastavite. Meni ne može da smeta niko ko je za mene dete. Mediji iskoriste svaki trenutak da naprave neku bezveznu priču, ružnu priču...da osobu mojih godina spoje sa osobom koja po godinama može da mi bude unuka i da se tu daju prava da bilo ko kaže šta hoće, ali dobro, svakome na čast. Milica Pavlović je devojka koja radi svoj posao onako kako najbolje zna i ume. Čim ima svoje ime i prezime, znači da ima neko svoje mesto. Ja sam nju prokomentarila onda dok sam bila u žiriju tokom njenog takmičenja. A vi vodite malo računa. Nemojte da mislite da je samo ružna priča, dobra priča.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA