Vreme čitanja: oko 3 min.

Pogledajte u kakvoj vili živi zvezda Granda koja se udala u 44. godini! Muž joj napravio raj od života

E. J.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Pevačica uživa sa izabranikom u kući sa pogledom na Dunav

  • 1
Biljana Sečivanović Biljana Sečivanović / Foto: Instagram/biljanasecivanovic

Biljana Sečivanović već pet godina uživa u ljubavi sa Aleksandrom Nedićem, a od toga su u braku tri godine.

Pevačica koja je postala poznata učešćem u "Zvezdama Granda" za Nedića se udala u 44. godini, a život s njim doneo joj je i ispunjenje brojnih želja. Ona uživa u ljubavi i luksuzu, u ogromnoj kući sa pogledom na Dunav.

Osim raskošne vile i prostranog dvorišta, pevačica se potrudila da napravi i bazen koji je omiljeno mesto cele porodice u letnjim mesecima, piše Grand.

- Ovo je moje carstvo u kome ja carujem, ali ne provodim baš najviše vremena ovde. Mogu da kažem da provedem u kuhinji dovoljno vremena u pripremi hrane, ručkova, slave i drugih gozbi. Moje mesto je u kuhinji, mada bi mi bilo lakše da pozovem ketering i da mi sve donesu. Ali ja volim da kuvam i kuvam srcem i dušom. Volim kad mojima skuvam ono što vole da jedu i kad smažu sve i ostanu prazni tanjiri - pohvalia se Biljana Živojinu Krstiću u emisiji "Nije lako biti ja".

Pevačica kaže da nema nikakvu pomoć u kući, te da sve poslove obavlja sama.

- Malo je nezgodno da pričam kakva sam domaćica, najbolje je da to moj muž kaže. Inače, to su predrasude da pevačice ne znaju da kuvaju. I moj Aca je mislio da ja ne znam ništa da skuvam, mislio je da ja znam samo da sredim frizuru, da namažem nokte, da se našminkam i da idem da pevam, ali ne. Svaka žena zna bar neke osnove u kuvanju, ne mora da zavija sarmu - istakla je Biljana koja zahvaljujući svojoj majci zna sve da spremi.

- Mnogi misle da ništa ne znam, ali ja u suštini umem sve. Ja sam neko ko je odrastao na selu i od malena mi metla i četka nisu strani. Nije mi bilo teško ni da idem u njivu, jednostavno neke sam poslove više volela, neke manje - kazala je Biljana.

Ipak, priznaje da nije ljubiteljka obavljanja kućnih poslova.

- Ne volim da peglam, ali moram. Ne volim samo iz jednog razloga jer mi je naporno za kičmu, taj položaj stajanja mi ne odgovara, ali moram, neće se veš sam ispeglati - rekla je sa osmehom.

Omiljeni kutak joj je dnevna soba i prostrana trpezarija.

Pored fotografija, nagrada i medalja, njenu oazu mira krasi i veliki uramljeni brod što za Biljanu i njenog supruga ima posebno značenje.

- Brodovi su ljubav mog Ace. Ovo je moj prvi poklon njemu sa jednog zajedničkog putovanja, sačuvali smo ga da ne bi izgledeo i da bi deca imala uspomenu - rekla je.

- Živim život iz svojih mladalačkih snova. Srećna sam što imam Acu kraj sebe, neizmerno se volimo i poštujemo i taj život koji trenutno živimo mislim da će biti sve lepši i lepši s godinama. Trebalo bi da bude sve kako smo zamislili - istakla je Bilja za Grand, piše I. Ankić.

- On je pravi muškarac, domaćin, njegova reč je poslednja. Ako je žena mudra ona može da plasira ono što želi, ali bez dogovora nema ništa. Aca je glava kuće i njegova je zadnja - bez problema je priznala Biljana Sečivanović.

(Telegraf.rs)

Video: Brena stigla na snimanje u mašini od 160.000€, pa prošetala torbu koja je ukras svih milionerki

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA