Vreme čitanja: oko 1 min.

Anita i Anđelo se ne kriju više, njihovi pogledi i osmesi govore sve: Na korak od Matore razmenjivali nežnosti

A. Š.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Anita i Anđelo su sve prisniji

  • 1
Anita Stanojlović i Anđelo Ranković Printskrin: Youtube/Zadruga_Official

U Beloj kući je četvrtak veče rezervisan za emisiju "Gledanje snimaka" gde učesnici mogu da vide da li se nešto sakrilo od njih, ali i da ih podsete na neke situacije.

Rijaliti učesnica Anita Stanojlović je nedavno istakla da joj nije bilo dobro još od prvog dana kada se Anđelo uselio u Belu kuću, te je sinoć ustala za crnim stolom i priznala emocije prema njemu.

Anita i Anđelo su sedeli jedno do drugog u toku emisije, pričali, razmenjivali nežnosti, nisu marili ni za poglede drugih, a ponajmanje od Matore koja je bila na samo metar od njih. Te su otišli korak dalje kada je Anita počela da ga češka, a njemu je to očigledno prijalo jer joj se sve vreme smeškao.

- Čim sam ga videla nije mi bilo dobro, ali sam negirala to ljudima, ali kada sam otišla u kazino sve sam osetila. Sviđa mi se Anđelo, ja se nisam zaljubila, ali mi se sviđa kako izgleda kako se ponaša, ali ga nisam upoznala. Mnogo mi govore da je on ušao sa namerom, ali ja verujem sebi da je on normalan - rekla je Anita.

(Telegraf.rs)

Video: "Znam ime i prezime, neće biti dobro" Tijana Ajfon brutalno o osobi koja joj je zapalila auto

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djole

    15. decembar 2023 | 14:15

    U svakoj Zadruzi Matora je podržavala preljubnike,iako ne podržavam prevaru bilo koje vrste,slobodno mogu reci da mi je u neku ruku drago zbog njenog ponašanja u predhodno Zadrugama Inače je mnogo naporna i za gledati i za slušati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA