Vreme čitanja: oko 1 min.

Iz produkcije Zvezda Granda se oglasili o Mariji Šerifović i njenom tek rođenom sinu: Pomenuli dalja snimanja

A. Š.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šaljiva poruka nasmejala je mnoge

  • 0
Marija Šerifović Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Instagram/ serifovic, Pixabay

Pevačica Marija Šerifović dobila je sina 2. decembra 2023. godine, na potpuno iznenađenje javnosti. Trudnoću je iznela surogat majka van Srbije.

Budući da surogat majčinstvo još uvek nije praksa u Srbiji, Marija Šerifović se odlučila za Ameriku gde godinama odlazi i iz privatnih, ali i poslovnih razloga.

Nakon srećnih vesti koje su pristigle u dom porodice Šerifović, oglasile su se brojne javne ličnosti da čestitaju od srca svojoj koleginici i prijateljici na prinovi.

Pa je tako i ekipa iz produkcije "Zvezda Granda" uputila divne reči malom Mariu.

- Živ, zdrav i raspevan bio Mario! Čekamo ga na snimanju, ekipu znaš - napisala je ekipa iz Granda.

Podsetimo, Marija kaže da je njen put od želje da ima svoje dete do dolaska bebe na svet bio dug, ali da ga je prošla jer je imala veliku želju da bude majka.

- Pre dve godine sam prolazila kroz postupak vađenja mojih jajnih ćelija i zatim kreiranje embriona. Nakon svih tih genetskih ispitivanja, saznala da imam tri zdrava embriona. Tako se rodio Mario - navela je pevačica, a identitet oca nije želela da otkriva.

- Zbog ugovora o privatnosti ne mogu da delim sve informacije, ali ono što mogu da kažem jeste da će Mario, kada dođe vreme, o tome znati sve - navela je Šerifovićeva za Blic.

Marije Šerifović je objavila prvu fotografiju svog sina na Instagram profilu uz veoma emotivan opis.

- Ljubav je došla. Nebo je osvetlila najlepša zvezda mog života. Rodio se Mario. Neka te sine život vodi stazama svojim najlepšim, a ja te svojom ljubavlju čuvam od tuge i od ljudi. Hvala svima što šalju ljubav i neka tiho i toplo bude sve ono što dolazi od vas ka njemu. Volim vas sve - napisala je Marija, a snimak pogledajte ispod.

(Telegraf.rs)

Video: Marija Šerifović iskreno o Karleuši, novom albumu i Aleksandri Prijović

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA