Vreme čitanja: oko 1 min.

"Mario je sladak kao med!" Saša Popović otkrio da je video sina Marije Šerifović, pa opisao kako izgleda

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ističe da je ponosan na pevačicu

  • 0
Marija Šerifović i Saša Popović Foto: ATA Images, Nikola Tomić

Pevačica Marija Šerifović danas je iznenadila javnost kada je saopštila vest da je dobila sina.

Pomoću surogat majke, Šerifovićeva je dobila naslednika koji se rodio na klinici u Los Anđelesu, u Americi, a Marija je prisustvovala porođaju.

Ovim povodom oglasili su se brojni poznati (ko sve, možete pogledati ovde), a među njima je i bivši direktor Granda, Saša Popović.

- Suzana i ja nismo ništa znali o tome da će se Marija ostvariti u ulozi majke. Toliko sam se obradovao, imao sam priliku da se čujem sa Marijom video pozivom, ma oduševljen sam! Mario je sladak kao med, ima plave oči i baka Verica mu po ceo dan peva Suznaninu pesmu "Oči, oči"  - naveo je Popović za Kurir, piše Lazar Stanušić.

Marija je na društvenoj mreži Instagram objavila prvu fotografiju svog naslednika.

- Ljubav je došla. Nebo je osvetlila najlepša zvezda mog života. Rodio se Mario. Neka te sine život vodi stazama svojim najlepšim, a ja te svojom ljubavlju čuvam od tuge i od ljudi. Hvala svima što šalju ljubav i neka tiho i toplo bude sve ono što dolazi od vas ka njemu. Volim vas sve - napisala je Marija.

Dečak nosi ime Mario. Ime vodi poreklo od latinske vlastite imenice "Marius", te se smatra da je nastalo u čast boga Marsa.

Latinska reč "mas" ili "maris", ima dvoznačno značenje, te u jednom aspektu može da znači "more", dok sa druge strane može da se odnosi generalno na muški rod.

Postoji više tumačenja značenje ovog imena, a ovo su samo neka od njih: "onaj koji dolazi sa mora"; "onaj koji je ratnik ili junak"; "onaj koji je čovek i ko je pun ljudskosti"; "muževan"; "muškarac"; "glava porodice", kao i "onaj ko je borac za pravdu".

(Telegraf.rs)

Video: Ekskluzivna ispovest Marije Šerifović u “Petkastu”: Evo šta sam dobila od Tadića za pobedu za ESC

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA