Vreme čitanja: oko 2 min.

Ceca, Anastasija i Prija na isti način reagovale na vest da je Marija postala majka: Ovako su je podržale

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pola estrade podržalo je Šerifovićevu, koja se ostvarila u najlepšoj životnoj ulozi

  • 5
Marija Šerifović Foto-kolaž: Nikola Anđić, Antonio Ahel/ATA Images, Nikola Tomić

Vest da je Marija Šerifović postala majka, odjeknula je kao grom iz vedra neba.

Pevačica je mesecima krila da će se ostvariti u najlepšoj životnoj ulozi, a dete je dobila uz pomoć surogat majke.

Sin Mario rođen je na klinici u Los Anđelesu, u Americi, a Marija je prisustvovala porođaju.

Kako ističe Šerifovićeva, ona je biološka majka malog Maria. Dečak nosi njen DNK i u dokumentima je navedena kao jedini roditelj.

Pevačica je na društvenoj mreži Instagram objavila snimak svog naslednika, uz veoma dirljiv opis.

- Ljubav je došla. Nebo je osvetlila najlepša zvezda mog života. Rodio se Mario. Neka te sine život vodi stazama svojim najlepšim, a ja te svojom ljubavlju čuvam od tuge i od ljudi. Hvala svima što šalju ljubav i neka tiho i toplo bude sve ono što dolazi od vas ka njemu. Volim vas sve - napisala je Marija.

Objava broji preko 23.000 lajkova i 700 komentara, za samo 4 sata, pre koliko je okačila.

Ova vest iznenadila je mnoge, a gotovo cela estrada joj je javno čestitala. Mnoge kolege su joj poželele sreću i pokazale koliko se raduju dolasku malog Maria, a ovu vest su sa srećom dočekale i pevačice Svetlana Ceca Ražnatović, njena ćerka Anastasija Ražnatović, kao i trenutno mlada najpopularnija muzička zvezda Aleksandra Prijović.

Sve tri su na isti način reagovale na objavu, tako što su je lajkovale i pokazale da podržavaju Mariju koja se tek ostvarila u ulozi roditelja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

Podsetimo, sin Marije Šerifović zove se Mario.

Muško ime Mario na našim prostorima je relativno retko, ali to ne umanjuje lepotu njegovog značenja. Najzastupljenije je u Italiji, Nemačkoj, Španiji i Portugaliji, ali i Hrvatskoj.

Ime vodi poreklo od latinske vlastite imenice "Marius", te se smatra da je nastalo u čast boga Marsa. Latinska reč "mas" ili "maris", ima dvoznačno značenje, te u jednom aspektu može da znači "more", dok sa druge strane može da se odnosi generalno na muški rod.

Postoji više tumačenja značenje ovog imena, a ovo su samo neka od njih: "onaj koji dolazi sa mora"; "onaj koji je ratnik ili junak"; "onaj koji je čovek i ko je pun ljudskosti"; "muževan"; "muškarac"; "glava porodice", kao i "onaj ko je borac za pravdu".

Ovim divnim povodom oglasili su se i roditelji Marije Šerifović.

- Najsrećnija sam žena na svetu! Rodilo mi se unuče! U Americi sam i ne bih se dalje oglašavala. Samo želim da svi znaju koliko sam ponosna - rekla je Verica za Blic, a koliko je ponosan nije krio ni Marijin otac Rajko.

- Ovo je najsrećniji dan naše porodice. Ne mogu da opišem koliko sam radostan što sam postao deda - rekao je Rajko za Blic.

(Telegraf.rs)

Video: Prvi snimak sina Marije Šerifović

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA