Vreme čitanja: oko 2 min.

Sanja Stanković komentarisala Anđela: "Ne bih opet sa devojkom, bilo mi je lepo, ali želim druge stvari"

N. L.

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Muškarci me se uglavnom plaše, ali bio je jedan zanimljiv "ulet" na autoputu dok sam se sa drugarom vraćala iz Zagreba", naglasila je ona

  • 0
Sanja Stanković, Jovana Tomić Matora, Anđelo Ranković Foto-kolaž: Kobra, Antonio Ahel/ATAImages

Sanja Stanković, bivša devojka Jovane Tomić Matore otkrila je da više ne želi da bude sa ženama, priznaje da nema momka i otkrila je kakvi je muškarci privlače, ali je i komentarisala Anđela Rankovića, svog bivšeg dečka.

Kako je navela, žene više nikako ne mogu da je osvoje - jer je to bio kratak izlet i sa ženama više ne želi da bude iako joj je bilo lepo.

- Ne bih opet bila sa devojkom... Probala sam, bilo mi je lepo, ali ipak sada želim neke druge stvari. Kod muškaraca nemam određeni tip, padam pre svega na upornost. Generalno ne dajem ljudima mnogo prostora da mi priđu, jer ne izlazim često. Onaj ko želi, mora da se potrudi. Danas je sve instant, brzo i prolazno, a ja ne želim prazne priče.

Sanja ističe da je se muškarci plaše, a jedno od najzanimljivijih udvaranja

- Muškarci me se uglavnom plaše, ali bio je jedan zanimljiv "ulet" na autoputu dok sam se sa drugarom vraćala iz Zagreba. Taj momak je vozio 280 na sat, a drug je rekao da ga pratimo, jer ako dođu presretači, bolje njega da uhvate nego nas. Video je da ga pratimo, pa je usporio i prepoznao me je! Ispostavilo se da poznaje mog najboljeg druga. Pozvao je mog druga na video-kol, okrenuo telefon da to vidim i tada smo počeli da se dopisujemo. Ostali smo u kontaktu, družimo se, odličan dečko, na mestu, fin i kulturan.

Na pitanje da li bi opet u rijaliti, kaže da ipak ne, iako je dobijala neverovatne ponude.

- Dobila sam fantastičnu ponudu da uđem u "Elitu", ali sam je odbila. Zahvalna sam šefu i šefici na tome, kao i što su mi dali priliku da radim kao voditeljka, ali svoj život sam sredila. Jednostavno, ne postoji cena unutrašnjeg mira koji sada imam.

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković Printskrin: Youtube/Zadruga_Official

Da li bi ipak razmislila o ulasku da u rijalitiju nisu tvoja bivša devojka Jovana Tomić Matora i njena supruga Anita Stanojlović?

- Imam skoro 30 godina, razmišljam o porodici, a ne o tome da idem od jedne do druge sezone rijalitija. Postoje i prave ljubavi koje su počele u rijalitiju i završile se brakom, ali sebe vidim negde drugde...

Prokomentarisala je i bivšeg dečka Anđela, koji je akturelni učesnik Zadruge, te otkrila i u kakvim su odnosima.

- Dobri smo... Ne družimo se, ali bila sam na otvaranju njegovog kafića. On je drug dečka moje najbolje drugarice. Znaju svi šta smo imali, ali sada je bitno da smo OK. Nema zle krvi među nama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA