Vreme čitanja: oko 2 min.

"Izvadila je telefon, rekla sam joj da mi više ništa ne pokazuje": Karleuša o susretu sa Aleksandrom Prijović

S. J.
J. S.

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Izgladile smo sve odnose", rekla je Jelena

  • 8

Nakon što smo objavili ekskluzine fotke Jelene Karleuša i Aleksandre Prijović, javnost je bila zbunjena prirodom njihovog odnosa budući da su mnogi mislili da su u sukobu.

Jelena nam je sada otkrila kako je došlo do fatalnog susreta.

- Otišla sam u jedan lep restoran gde mi se učinilo da mi u susret ide neko dete od dvanaest, trinaest godina. Jedna lepa, sitna, mršava devojčica koja mi je rekla: Ej! - rekla je Karleuša.

Jelena je potom otkrila o čemu je razgovarala sa Prijom:

- Prepoznala sam Aleksandru Prijović koja mi se jako lepo, sa puno poštovanja javila. Vratila sam je unutra sa mnom i lepo smo se ispričale. Mislim da je bila u društvu supruga. Aleksandra me je oduševila neposrednošću. Dobrodušna je i nije zatrovana onim što su mediji napravili, pogotovo društvene mreže, od našeg odnosa. Rekla sam joj da sve što se pisalo nije tako. Ona mi je izvadila telefon i pokazala da sam ipak mislila na nju, a ja sam joj rekla da mi više ne pokazuje ništa! Izgladile smo sve odnose i jako me je iznendila skromnošću i kulturom.

Podsetimo, Jelena je otkrila da je znala da će Marija dobiti bebu i da je kao pravi prijatelj čuvala tajnu.

- Nismo se još čule, ja ću to sigurno uraditi. Ja sam znala mnogo pre vas, i mnogo pre nego što se sve objavili za to šta ona planira i šta se dešava, ali naravno pošto sam ja jedna od onih koja zna da drži tajne, čak i kad je ljuta, nisam to nikada nikome rekla - otkrila je Jelana.

Karleuša je Mariji javno čestitala prvi put, te tvrdi da je sigurna da biti divna majka, a Verica još divnija baka.

- Ja samo mogu javno da joj čestitam. Znam da će biti divna majka, znam da je to ,nogo želala, ali još bitnije znam da će Verica biti divna baka, Verica je zaslužila da ima unuče i da bude srećna - rekla je Jelena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbbgd

    20. decembar 2023 | 18:53

    Prijovićka je institucija za Kreštalicu. Ona na 5 koncerata ima više publike nego JK za 5 godina.

  • Деона

    20. decembar 2023 | 19:57

    Жена је сујетна до бола! , ,Чуј ,,с много поштовања" 😂,па Александра је културна а не понизна, о чему ова??

  • Vlada

    20. decembar 2023 | 19:02

    Jbt kaleusa nije prepoznala Prijovic Nije s8gurna da li je bila sa muzem Vjerovatno misli da kao ona voda se sa ljubavnicima I mene jedan komsija koji je bio u BG 2 mjeseca na zidariji pa kad se vratio ide cestom nikom se ne javlja nama cudno te ga ja zovnem a on ce meni "ajoj bre da se nisi nasmijao ne bih te poznao breee"...tako i ova kaliulsa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA