Vreme čitanja: oko 3 min.

Đorđe David znao za Šerifovićkin plan da dobije dete: "Šta se desi u Vegasu, ostaje u Vegasu"

A. Š.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Đorđe David nije bio iznenađen

  • 0
Marija Šerifović i Đorđe David Foto-kolaž: Nikola Anđić, Nikola Tomić

Rok muzičar Đorđe David nije krio sreću zbog svoje prijateljice i koleginice iz žirija "Zvezda Granda" Marije Šerifović koja je nedavno dobila sina Maria, ali je istakao da je očekivao da će dobiti naslednika.

- Nisam bio iznenađen ovom lepom vešću, jer ono što mi pričamo u žiriju, to je otprilike kao zakletva. Svi mi znamo ko ima kakav problem, želju, stremljenje i to ostaje u žiriju. Šta se desi u Las Vegasu, ostaje u Las Vegasu - rekao je roker.

Đorđe je pun podrške, te je istakao kako će Marija sada biti još bolja na svim životnim poljima.

- Sada je to već priča koju možemo otvoreno da kažemo da Mara dugo razmišlja i radi na tome. Ona je strahovito puno energije, nerava, zdravlja i sna potrošila da bi došla do ovoga što je možda i njen najveći rezultat u životu, što sam joj i rekao. Ako je do sada bila fantastična, sada će biti duplo fantastičnija. Ali u svemu: i privatno, na mikrofonu, kao drugar, i kao član žirija i kao mentor. Govorim iz ličnog iskustva, škorpije smo i ona i ja. Mislio sam da ja u sebi te neke stvari nemam dok nisam dobio Stašu. Zato se radujem unapred kada i kod Marije budu isplivale te neke stvari u prvi plan. Očekujem da će da bude briljantna u svim domenima života - rekao je pevač, te dodao da ukoliko bi Marija došla sa sinom na snimanje emisije gde zajedno učestvuju, on bi bio tu da pripomogne ako bude potrebe:

- Mislim da je Marija ozbiljna zver i da ona sve to kapira. Ako bude dovodila sina u "Zvezde Granda", znaće tačno šta i kako treba, mada, velika je to buka i grupa ljudi i još je rano za to. To je moje mišljenje, ali dogodine bi možda i mogla da dođe s Mariom odmah na početku sezone.

Đorđe je otvoreno ispričao da je vrlo sebičan u smislu roditeljskih emocija, te da bi učinio sve za svoju ćerku, ali ipak ne bi želeo još jednom da postane otac.

- Najpre, 59 mi je godina i mislim da mi je lična mnogo tanka na tu stranu, a Staša je nešto u šta sam zaljubljen od 0 do 24. Ona je nešto što je došlo ispred muzike, ali apsolutno, i sva moja energija je usmerena na nju. Sve što zaradim, zaradim za nju. Sve što neko pokušava da mi otme doživljavam kao da mi otima od nje i tu sam vrlo agresivan i grub. Svaki prvi udah ujutru je zbog nje, kao i svako sklapanje očiju pre sna. Mislim da ne bih imao dovoljno širine da podelim tu vrstu emocije, a mislim i da sam vrlo sebičan u smislu emocije. Trudiću se da odigram majmuna u nekim situacijama kako se ona ne bi osetila usamljenom ili zapostavljenom, ali realno Staša je jedno sretno dete - rekao je Đorđe za "Grand", a potom se našalio na svoj račun:

- Ani sam rekao, pošto je 18 godina mlađa, ako bude imala potrebu da pokuša sa muškim detetom, učestvovaću u tome da odaberemo pravog čoveka za to. Da ga pozovemo sa neke klupe za rezervne igrače.

Podsetimo, Mariji su ispod objave, prve slike sa bebom, mnogi sa javne scene čestitali, međutim Karleušina čestitka je izostala.

Jelena je sada prvi put progovorila o toj temi, te navela da je znala da će Marija dobiti bebu i da je kao pravi prijatelj čuvala tajnu.

- Nismo se još čule, ja ću to sigurno uraditi. Ja sam znala mnogo pre vas i mnogo pre nego što se sve objavili za to šta ona planira i šta se dešava, ali naravno, pošto sam ja jedna od onih koja zna da drži tajne, čak i kad je ljuta, nisam to nikada nikome rekla - otkrila je Jelana.

Karleuša je Mariji javno čestitala prvi put, te tvrdi da je sigurna da će biti divna majka, a Verica još divnija baka.

- Ja samo mogu javno da joj čestitam. Znam da će biti divna majka, znam da je to mnogo želela, ali još bitnije znam da će Verica biti divna baka. Verica je zaslužila da ima unuče i da bude srećna - rekla je Jelena.

(Telegraf.rs)

Video: Prvo oglašavanje Marije Šerifović: Konačno pokazala kako ljulja sina Maria

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA