≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Aco Pejović pričao kako se kupao gde se mreste ajkule, pa dodatno izjavom šokirao: "Izgubio sam gaće tamo"

M. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Aco je više puta istakao da postoji snimak, ali da ne želi da ga pokazuje

  • 0
Aco Pejović Printskrin: Youtube/AmiG show

Pevač Aco Pejović otkrio je anegdote sa Floride za koje je malo ko znao.

- Bio sam na Floridi, bili smo kod jednog ozbiljnog gospodina i šmekera i bilo je 4 sata ujutru. On kaže: "što se mi ne bismo sad okupali, tu nam je Meksički zaliv?", i ja kažem: "hajmo". Postoji snimak, ali ga ja nikada neću pustiti - rekao je Pejović u Amidži šouu, pa nastavio:

- Prijatelj kaže: "ovo je moja plaža i ovde se kupamo kako nama odgovara". On kreće da skida gaće i ulazi u vodu. I sad mi idemo na kupanje, a i ja najmilije žute gaće koje imam skinem sa sebe. Posle ih nikada nisam našao, jer ih je voda odnela, sat, dva smo išli sa telefonima i tražili ih, ali voda ih je odnela. Ja sam ušao u vodu, kupao se i ludirao i taj snimak ne mogu da vam pustim.

- Sutra ujutru sam se prehladio, a najveća fora u svemu tome je što je to zapravo zaliv gde se mreste ajkule. Nikad u životu tu ne bih ušao da sam znao. Nekad se desi da nekoga pojedu i to je to - zapanjio je Aco sve prisutne u studiju.

Ova emisija voditelja Ognjena Amidžića će se pamtiti ne samo zbog Acine izjave, ni zbog toga što je to bila prva emisija u ovoj godini, već i zbog jelke koja se zapalila u studiju.

Posle maestralne izvedbe Sanje Vučić, "Šuška se, šuška", gosti u studiju su otkrili da se zapalila jelka. Naravno, na sreću je sve odmah lokalizovano, te nije došlo do većih oštećenja.

Pored Aca i Sanje, gosti su bili i Mirka Vasiljević, Dejan Petrović, Aco Pejović i Saša Matić.

(Telegraf.rs)

Video: Aco Pejović na otvaranju ski sezone na Kopaoniku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA