Vreme čitanja: oko 2 min.

"Vi imate decu, vama su pare potrebnije": Nikola Rokvić oduševljen potezom dečaka na ulici

J. S.
J. G.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pevač je pre nekoliko dana šetao svoju decu, kada je video grupu dečaka koji su se igrali, a koji su ga iznenadili

  • 0

Pevač Nikola Rokvić oduševljen je potezom dece koju je sreo u ulici, a svoje impresije podelio je za Telegraf.

Rokvić je pre nekoliko dana šetao svoju decu, kada je video grupu dečaka koji su se igrali, a koji su ga iznenadili.

- Svi nešto kudimo današnje generacije i našu decu, kao da smo zaboravili kako su naše bake i deke kudile naše roditelje, a roditelji nas. Pre neki dan, dok sam šetao svoju decu, videh grupicu momčića, možda 6,7,8 razred, prave neke smicalice sa vatrom, dečije igrarije… Sve me to podsetilo na moje odrastanje. Priđoh im sa željom da ih počastim sa 1.000 dinara, da kupe nešto. Nisu hteli ni da čuju. Na moje insistiranje i priču da imam razlog što častim, jedva su prihvatili. Išli su za mnom da mi vrate i na kraju, pošto su videli da sam sa decom jedan od njih reče: "Čiko, ali vi imate decu, vama je ovo potrebnije nego nama". Ima nade, uvek ima nade - rekao je pevač, koji je prošle godine dobio treće dete.

Na naše pitanje da li on i njegova supruga Bojana Barović planiraju da porodicu prošire za još jednog člana, rekao nam je:

- Mislim da je dosta. Troje male dece sa našim poslovima nije lako. Mnogo odricanja, zahteva, mnogo dobre organizacije i prvenstveno da se u potpunosti posvetiš toj deci i da ih izvedeš na pravi put. Mislim da je troje dobro. Sad je intenzivan period, mala deca, mnogo posla, teško je, al' je lepo. Imamo i pomoć, tu su i bake... Trudimo se da u potpunosti budemo sa njima, pogotovo moja Bojana. Trudim se da pored svih poslovnih obaveza i putovanja, ne propustim nijedan deo njihovog odrastanja - rekao nam je Rokvić, a celu izjavu o porodici i muzičkim planovima poslušajte u snimku na početku teksta.

Podsetimo, Nikola je nedavno oduševio kada je na Instagramu objavio zajedničke fotografije sa polubratom Dariom, koga je njegov otac Marinko dobio u vanbračnoj vezi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Nikola Rokvic (@nikolarokvic)

(Telegraf.rs)

Video: Nikola Rokvić se pohvalio da je smršao 17 kg

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA