Vreme čitanja: oko 1 min.

Dečko Nine Đogani je u zatvoru: Krije ga od javnosti, a roditeljima ne govori zbog čega je iza rešetaka

J. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ćerka pevačkog para ipak o ovome ne želi da priča sa porodicom, pa se Anabela i Gagi i ne mešaju

  • 8
Nina Đogani Foto: Instagram/nina_djoganii

Nina Đogani, naslednica Anabele Atijas i Gagija Đoganija, već nekoliko meseci uživa u ljubavi, ali njen dečko je trenutno u Centralnom zatvoru na izdržavanju kazne. 

Ćerka pevačkog para ipak o ovome ne želi da priča sa porodicom, pa se Anabela i Gagi i ne mešaju.

Nina odlazi u zatvor kako bi posećivala svog izabranika uvek kada su posete dozvoljene, a koliko joj je stalo do njega dokazuje i činjenica da mu redovno nosi obroke i sve potrepštine.

Jako je zaljubljena u svog dečka i ne mari za to što je trenutno iza rešetaka, već ga, kako nam otkriva izvor, strpljivo čeka.

Ona je roditeljima ispričala da ima dečka i upućeni su u celu situaciju, ali im je isto tako rekla i da se tim povodom ne oglašavaju u medijima.

Inače, Nina na društvenim mrežama redovno objavljuje fotografije sa svojim dečkom, a koje su nastale dok je on bio na slobodi.

Mediji su ih letos uslikali dok su bili zajedno na moru, a i sama Đoganijeva uglavnom objavljuje uspomene iz tog perioda, međutim, glavu mu uvek pokriva stikerima.

Podsetimo, Anabelina i Gagijeva ćerka je prošle godine raskinula vezu sa Markom Drobcem, bratom njene drugarice, influenserke Irene Drobac.


Ninine fotografije sa dečkom koji je u zatvoru pogledajte u galeriji ispod.

Ovim povodom pokušali smo da stupimo u kontakt sa Ninom, Anabelom i Gagijem, ali niko od njih do objavljivanja ovog teksta nije odgovarao na pozive.

(Telegraf.rs)

Video: Luna "oduvala" u trećem mesecu trudnoće: Obukla usku haljinu sa oromnim šlicem

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 123

    11. januar 2024 | 00:38

    Dragi roditelji, brinite o svojoj deci. Posvetite im se, ne zanemarujte ih. Naucite decu da budu deca i da za sve ima vremena a ne da vec sa 16 godina zele da izgledaju kao da imaju 26, da sa 13 godina idu sa deckom na more, i da do 18.godine vec imaju tri "ozbiljne" veze.

  • Milica

    11. januar 2024 | 00:41

    Razumite je...roditelji nisu imali vremena za nju. Oni su opsednuti sa Lunom, vec odraslom, samostalnom, udatom zenom, majkom, suprugom, dok im tek punoletna cerka posecuje zatvore

  • 534

    11. januar 2024 | 00:22

    Ukrao knjigu iz biblioteke.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA