Vreme čitanja: oko 1 min.

„Ja sam najbolje obučena gola žena na svetu!”

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jelena Karleuša ekskluzivno za UNA TV, Veliki intervju u popularnoj emisiji „Una, due, tre”

  • 6
Jelena Karleuša Foto: Promo/ Aleksandar Krstović

- Ja sam neko ko ne trenira, ali se prilično dobro hranim, mnogo voća i povrća, mnogo vode. Nemam nijedan porok, ne pijem čak ni kafu, ne pušim. Mislim da je to bitno za svaku ženu, za kožu, da ne puše, mislim na cigarete - rekla je Jelena kroz smeh i dodala da u životu nikada nije potrčala sem kada se nešto zatvara pa mora da potrči da bi kupila ono što želi, tada je najbrža!

Ove godine obeležava 30 godina karijere, a smatra da je ključ uspeha na estradi jaka psiha. Poznata je i kao osoba koja dosta vodi računa o svom vizuelnom identitetu i često zbog provokatvnih stajlinga biva tema mnogih.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by UNA TELEVIZIJA (@unatelevizija)

- Volim za sebe da kažem da sam ja najbolje obučena gola žena na svetu. Čemu trošenje para na krpe kada možemo da budemo lepi i goli. Izleda da ja nemam osećaj šta je previše. Za mene ništa nije previše jer sam u takvom poslu. Za mene je previše stvar izražaja i moraju ljudi da znaju da ono što ja oblačim nije da idete na posao u tome, u kancelariju, u banku, gde god da radite, u školu. Nikako! Moje oblačenje je samo moje. Ja sam Jelena Karleuša, vi niste - objasnila je pevačica.

Jelenin ljubavni život je takođe nezaobilazna tema kada se spomene njeno ime. Nakon raznih spekulacija vezanih za pevačicin odnos sa suprugom Duškom Tošićem, otkrila je kako oni danas funkcionišu. Dotakla se i poslednjih dana provedenih sa majkom Divnom, ali i rasplakala na emotivne poruke svojih koleginica Nataše Bekvalac i Dragane Mirković.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Matilda

    14. januar 2024 | 21:32

    Skineš naočare kada pričaš sa nekim. Stvar osnovne kulture , lepog ponašanja i poštovanja onog kome se obraćaš

  • zoran radmilović

    14. januar 2024 | 21:08

    kad umreš ti ne znaš da si umro i nije ti teško. teško je drugima. isto je tako kad si glup

  • likuša

    14. januar 2024 | 22:34

    obraz nema

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA