Vreme čitanja: oko 1 min.

Ko je plavuša koja je sa Anastasijom gledala film o Džeju: Veoma je bliska Ceci, družila se i sa Arkanom

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ceca i njena ćerka su prošetale crvenim tepihom u sličnim autfitima, pa su se obe opredelile za odela u sivim tonovima, a sve to su uparile sa štiklama i elegantnim tašnicama

  • 0
Premijera film Nedelja Džej Ramadanovski Foto: Tanjug/Marko Đoković

Anastasija Ražnatović trenutno je u Beogradu, a preksinoć je sa majkom Svetlanom Cecom Ražnatović bila na svečanoj premijeri filma "Nedelja", posvećenom Džeju Ramadanovskom.

Ceca i njena ćerka su prošetale crvenim tepihom u sličnim autfitima, pa su se obe opredelile za odela u sivim tonovima, a sve to su uparile sa štiklama i elegantnim tašnicama.

Međutim, iako su došle zajedno, u sali nisu sedele jedna pored druge. Dok je Ceca, kao počasni gost i učesnik na neki način u filmu, snimila je numeru "Za kraj" kojom se završava film o pokojnoj legendi, sedela u prvom redu pored voditeljke Minje Miletić, njena ćerka bila je nekoliko redova iznad.

Anastasija je sedela nekoliko redova iznad Cece, a društvo joj je pravila jedan plavuša.

U pitanju je Cecina najbolja drugarica, spisateljica i tekstopisac Biljana Spasić. Njih dve su uživale u filmu, a pre samog početka nasmejane su ćaskale.

Inače, koliko su dobre drugarice Ceca i Biljana dovoljno govori to što je njihovo prijateljstvo retko na estradi, koje je opstalo i traje već nekoliko decenija. Biljana je Ceci napisala i neke od najlepših balada "Nevinost".

(Telegraf.rs)

Video: Ceca na premijeri filma o Džeju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA