≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ceca i Tea pevale na najskupljem romskom balu: Folk diva uzela 50.000 €, a evo koliko je Tairovićka zgrnula

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na balu, na kom se inače okupljaju najbogatiji Romi, ove dve pevačice napravile su pravi spektakl i atmosferu dovele do usijanja

  • 1

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović i pevačica Tea Tairović napravile su pravi šou na "Svetskom romskom balu", zbog kojeg su postale i bogatije za nekoliko desetina hiljada evra.

Veselje je održano u Skoplju, a organizatori su odrešili kesu i tom prilikom angažovali najpopularnije izvođače u regionu.

Kako se navodi, Ceca je za angažman uzela neverovatnih 50.000, dok je Tea zaradila 35.000 evra.

Na balu, na kom se inače okupljaju najbogatiji Romi, ove dve pevačice napravile su pravi spektakl i atmosferu dovele do usijanja.

Svetlana Ceca Ražnatović Printskrin: Instagram/ceca.fan

Za Cecu i Teu organizovano je i posebno obezbeđenje, te publika nije imala priliku za bliži kontakt sa njima.

U okviru bala organizovan je i izbor za mis, a voditelji programa bili su bivši rijaliti učesnici Bora Santana i Milica Kemez.

Tea Tirović Instagram/bridžis.bridžis

Osim Tee i Ražnatovićeve, goste je zabavljala dens grupa Đogani koja je postala bogatija za 6.000, kao i bivša rijaliti učesnica, Sara Reljić, koja je kući otišla za zaradom od 4.000 evra, prenosi "Informer".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Мићо

    19. januar 2024 | 17:44

    Колико су пореза платиле.И колико су у пензиони фонд уплатиле Ништааа"? А после од Државе траже пензију.Значи ми што радимо после њима плаћамо пензије.Е то је правда и правна држава.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA