≫ 

Vreme čitanja: oko 3 min.

"Samo on zna kako će živeti sa tim": Bivši Davidov učenik otkrio da li se čuo sa mentorom nakon užasne nesreće

M. K.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Žarko je istakao da je siguran da će Đorđa ovo proganjati, jer je savestan čovek, ali da će on i mnogi koji ga cene biti uz njega u ovom teškom trenutku

  • 0
Đorđe David Foto: Marko Jovanović

Rok muzičar i član žirija "Zvezde Granda", Đorđe David doživeo je 20. januara saobraćajnu nesreću u Severnoj Makedoniji, u kojoj je spletom nesrećnih okolnosti kolima naleteo na ženu koja je izgubila život.

Ova vest je juče prodrmala region, a sada je bivši učesnik pomenutog takmičenja i Davidov prijatelj i učenik, Žarko Madžić istakao da nije uspeo da stupi u kontakt sa njim.

- Zvao sam ga juče nekoliko puta, ali mi se nije javio. Znajući kakav je čovek i veličina, verujem da je u potpunom haosu i da ga sad svi zovu - rekao je Žarko, pa dodao:

- Loše vreme, loše okolnosti, sudbina, ko zna šta već… Kao vozač i čest učesnik u saobraćaju, znam da ukoliko se desi ovo što se dogodilo Đorđu, vozač ne snosi nikakvu odgovornost. Pri tom nije imao nijedan promil alkohola, niti bilo kakve druge supstance, što je inače za Đorđa i karakteristično. Zna se koliko je savestan vozač i da alkohol ne konzumira. Koliko sam pročitao njegovu izjavu na Grandovom portalu, kao i saopštenje tužilaštva, on je naleteo na saobraćajnu nesreću i na ženu koja je šetala po auto-putu, tako da nije kriv.

- Verujem da Đorđe ima moralnu i emotivnu odgovornost u ovom trenutku. Sigurno da nije imao nameru da usmrti ženu, ali eto, desilo se, na žalost. Ja da mogu bio bih tu sa njim. Njemu dugujem i privatno i poslovno i kao čovek čoveku. Poznajem ga, znam kakav je čovek, koliko je posvećena i dobra osoba, zdrav u glavi. Ovo što mu se desilo je samo loša sudbina i ništa drugo – rekao je Madžić.

- Poznavajući njega sa ovim će živeti jako teško. To ostavlja ozbiljne posledice, psa zgaziš pa ti nije svejedno, a ne čoveka. Kako će da živi sa tim, samo on zna… Ali sam siguran da će nakon toga da se posveti svojim kandidatima, da nastavi sa probama i da tako pokuša da skrene misli i da tu pronađe utehu. Ima ljudi koji ga cene i poštuju i koji će mu pomoći da prebrodi teške trenutke. Jak je on, izdržaće sve što se dešava, ali sam siguran da će ga u momentima samoće to proganjati. Svakog normalnog i savesnog čoveka bi to pogodilo i poremetilo, niko ne može da bude imun na te stvari. Ali verujem da će uspeti da pregura sve ovo. Ima nas koji cenimo sve što se tiče njega i koji ćemo biti uz njega i u ovom teškom trenutku – zaključio je bivši takmičar za "Grand".

Inače, nakon stravične nesreće oglasio se kreativni direktor Granda Saša Popović, koji se čuo sa Đorđom.

- Čuli smo se odmah dok je bio na licu mesta, zvao sam ga, sve mi je ispričao, više od toga ne znam. Rekao je da mora još nekoliko dana da ostane tamo zbog procedure. U onoj magli i onim uslovima je naleteo na nešto što se već desilo. Vidim da mu je najteže jer je žena preminula - rekao je Saša.

- Nije bilo do toga ni što su ga ušivali, samo da je žena živa. Kaže da je totalna šteta njegovog automobila, ali ima puno prijatelja tamo u Makedoniji, Vranju, snaći će se za prevoz do Beograda. Jedini problem je što čovek nosi na duši ženu koja je preminula. Kako je i javni tužilac rekao, on je naleteo iza krivine, već se taj sudar desio - objasnio je Popović za Blic.

(Telegraf.rs)

Video: Đorđe David učestvovao u saobraćajki, malo pre toga se iz kola žalio na loše vreme

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA