Vreme čitanja: oko 1 min.

Poznate žene iz Srbije pružaju podršku Severini nakon oduzimanja deteta: "Ne znate šta Bog može da vam uradi"

S. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Severini je, po odluci Vrhovnog suda ukinuta presuda iz 2021. godine i sada potpuno pravo nad starateljstvo još uvek maloltnog Aleksandra (11) ima samo otac, Milan Popović

  • 34
Severina Vučković Emina Jahović Tijana Dapčević Milica Todorović Nataša Bekvalac Milena Radulović Sofija Milošević Foto: Nikola Tomić, Mileta Mirčetić ATA Images/Antonio Ahel, ATA Images/A. H., Instagram/sofijamilo, K1/URANAK1, Iinstagram/severina

Nakon što je Vrhovni sud u Hrvatskoj poništio presudu Županijskog suda u Splitu i muzičkoj zvezdi Severini Vučković u potpunosti oduzeo zajedničko starateljstvo nad sinom Aleksandom, mnoge poznate dame iz Srbije su se oglasile.

Među njima je najpre Milena Radulović koja je istakla da će Severini uvek pružiti podršku.

- Izgleda da se tema "majka" ne završava. Podrška Severini, kojoj ponovo oduzimaju starateljstvo i njenoj strasnoj borbi za svog sina, koji se izjasnio da želi da bude sa mamom, naravno - napisala je Milena na Instagramu.

Takođe, Nataša Bekvalac, Milica Todorović, Emina Jahović, Tijana Dapčević, Sofija Milošević su ostavila emotikone srca ispod srceparajuće Severinine objave u kojoj je pokušala da opiše svoju bol.

- Nemojte nikada dirati nečiju majku, niste svesni šta sve Bog može da vam uradi - napisala je Seka Aleksić.

Severini je, po odluci Vrhovnog suda ukinuta presuda iz 2021. godine i sada potpuno pravo nad starateljstvo još uvek maloltnog Aleksandra (11) ima samo otac, Milan Popović.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Severina (@severina)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 23. januar 2024 | 19:11

    A ko drma kavez ovim ženama iz Srbije pa se mešaju u Hrvatsko pravosuđe? A i jake ličnosti u pm.

  • Vesa

    23. januar 2024 | 19:34

    Kalibar ličnosti ovih što je podržavaju je isti kao i ona sama. Sve "visokomoralne" žene, "bez mrlje u karijerama i životu". Što bi rekao naš narod, našla krpa zakrpu..

  • Sv. Petar

    23. januar 2024 | 19:27

    A to što je dete na silu i bez znanja oca odvela u katoličku crkvu i krstila ga. To je potpuno normalno bez saglasnosti oca. Samo da bude po njenom i nikako drugačije. E pa vidiš draga da strpljenje i smirenost kao i istina dođu po svoje kad tad i nađu put. Iako je dosta bolan taj put nekada i potrebno mnogo vremena, ali je dostižno. I dobrota, poštenje, prisebnost moraju da dođu kad tad.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA