Vreme čitanja: oko 2 min.

Đorđe David se prvi put oglasio na društvenim mrežama nakon nesreće: Evo ko je uz njega tokom teškog perioda

M. K.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ova vest danima drma region, a Đorđe prima podršku sa svih strana, jer mu je ona sada najpotrebnija

  • 1
Koncert Milica Pavlovic Đorđe David/Foto: Nikola Anđić

Rok muzičar i član žirija "Zvezde Granda", Đorđe David doživeo je 20. januara saobraćajnu nesreću u Severnoj Makedoniji, u kojoj je spletom nesrećnih okolnosti kolima naleteo na ženu koja je izgubila život.

Đorđe od tada prolazi kroz najteže dane života, a mnogi njegovi bliski prijatelji i učenici mu pružaju podršku.

Poslednja pobednica ovog takmičenja, Slavica Angelova, inače Davidova učenica, sada se putem društvenih mreža oglasila na ovu temu.

- Svu ljubav i podršku šaljem svom mentoru, čoveku koji je nebrojeno puta pokazao svoju humanost i ljudsku veličinu. Zaista mi je žao što prolazi kroz tako mračno vreme, ali njegovo srce i duša su toliko pošteni. Želim da izjavim saučešće porodici poginule u ovom tragičnom događaju. Neka im Bog da snage da prebrode ove teške dane - napisala je Slavica, a pevač joj je odgovorio i time se prvi put oglasio preko mreža.

- Hvala sine moj - odgovorio je Đorđe.

Đorđe David Printskrin:Instagram/ djordje_david

Prema informacijama iz makedonskih medija, prvo je došlo do sudara dva automobila, kumanovskih i skopskih registracija. Do tog sudara je navodno došlo kada je vozač jednog od automobila ušao na auto-put u kontra-smeru.

- Nakon tog prvobitnog sudara, putnica iz vozila kumanovskih registarskih oznaka je izašla iz automobila i u tom trenutku na nju je naleteo automobil 'Opel insinja' srpskih registracija. Žena je od udarca zadobila teške povrede od kojih je preminula - pisalo je u saopštenju tužilaštva.

Izdat je takođe i nalog za obdukciju stradale žene, ali i za ispitivanje uzoraka krvi i urina ostalih učesnika koji su trenutno u bolnici sa zadobijenim lakšim povredama.

Rokeru je nakon što je urađen alko test, ustanovljeno je da nije bio pijan.

- Bio sam sam u kolima. Vadili su mi urin, krv da vide da li imam neke supstance, alkohol. Naravno, nisam imao, to su ustanovili odmah. Nakon toga su me odveli kod javnog tužioca, koji je istakao da u ovom slučaju nemam nikakvu krivicu. Krivac je navodno devojka koja je vozila i koja je navodno u autu bila sa majkom koja je i nastradala - rekao je Đorđe, pa dodao:

- Moram da budem ovde. Očekuje me još jedna izjava i kako mi je rečeno iz tužilaštva, neću biti u pritvoru jer ne snosim krivicu.

- Sinoć sam imao lagani lom, sad se smirilo. Nikad u životu nisam psa zgazio, a kamoli ovo. Još uvek sam u blagom šoku, to je pakao.  Imam dva šava na levoj ruci zbog posekotina od šoferke koja je pukla. Dragom Bogu da sam imao jak automobil, jer da nisam ko zna šta bi se dogodilo – zaključio je Đorđe za "Grand".

(Telegraf.rs)

Video: Đorđe David učestvovao u saobraćajki, malo pre toga se iz kola žalio na loše vreme

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dno

    24. januar 2024 | 10:53

    Najteze je porodici koja izgubi svog clana porodice , na zalost oni su uvek u senci . A svi koji su zivi mogu dalje .Podrska porodici nastradale zene !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA