Vreme čitanja: oko 1 min.

Zorica Marković otkazala nastup Radi Manojlović posle sahrane: Zbog porodične tragedije je potpuno slomljena

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zbog pevačicine žalosti, otkazuje se nekoliko nastupa u ovom prostoru

  • 1
Nedeljko Braca Zatezako sahrana Foto: Marko Jovanović

Popularna pevačica i bivša zadrugarka Zorica Marković juče je sahranila svog prvog supruga Bracu Zatezala, a danas se oglasila i saopštila odluku koju je donela.

Naime, zbog pevačicine žalosti, otkazuje se nekoliko nastupa u ovom prostoru.

- Poštovani novinari, nastup Rade Manojlović u kafani i after sa Radom Kecman Šeher'zadom, rezervisani za 2.2, otkazuju se zbog smrti bivšeg supruga Zorice Marković - glasi početak saopštenja.

- Sa dubokom boli u duši usled tragedije koja ju je zadesila, Zorica se zahvaljuje na razumevanju i očekuje vas uskoro u istom ambijentu na sledećem nastupu, o kojem ćete biti blagovremeno obavešteni - stoji u saopštenju tima koji vodi kafanu.

Podsetimo, Nedeljko Braca Zatezalo, bivši suprug pevačice Zorice Marković, juče je ispraćen na večni počinak nakon što je preminuo 30. januara nakon kraće bolesti. Sahrana je održana na groblju Lešće, a okupljeni su se oprostili od Brace u dirljivom i emotivnom trenutku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Besna glista🪱

    1. februar 2024 | 12:57

    Kakva bre porodična tragedija? Otkad je bivši muž porodica, pogotovo što smo svedoci kakve je sve gadosti pričala o njemu dok je bio živ? To skupljanje poena na mrtvom čoveku i liči na nju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA