Vreme čitanja: oko 1 min.

Đorđe David otkrio da se nije čuo sa porodicom žene koju je pregazio: "Imam potrebu da se sretnem sa čovekom"

A. Š.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nakon tragedije,u policiji proveo više od četiri sata

  • 5

Roker Đorđe David održao je danas konferenciju za medije nakon nemilog događaja kada je usmrtio ženu na autoputu u Severnoj Makedoniji, na kojoj je otkrio da li je u kontaktu sa članovima porodice žene koja je stradala.

Tokom svoje konferencije, David, se rasplakao i otkrio da se nije čuo ni sa jednim članom porodice stradale žene.

- Ni sa kim se nisam čuo od porodice kojoj je poginula, još jednom najiskrenije saučešće. Svakog meseca do okončanja postupka moram da se javljam - nagovestio je on i dodao:

- Imam potrebu da se sretnem sa čovekom, jedva čekam, da iz mojih usta čuje šta se desilo. To će biti skroz drugačija priča sa njim, ovde se kontrolišem šta pričam, skrenuta mi je pažnja da dobro razmislim pre nego što odgovorim. Moja svaka pogrešna reč može da se upotrebi protiv mene - rekao je Đorđe David.

Nakon tragedije,u policiji proveo više od četiri sata.

- Ja sam iz bolnice išao u policiju gde sam bio 4 i po sata, onda sam otišao u hotel, legao da spavam. Od 9 ujutru u nedelju, do pola 11 uveče ja sam imao 2.842 telefonska poziva. Nisam mogao da dajem izjave tada, zvali su me i ljudi i koji treba i koji ne treba da me zovu. Ušao sam u čauru, sve se ređalo kao na traci. Savetovali su me da ne dajem izjave, da ne bi došlo do pogrešnog tumačenja. Zabrinuo sam se za porodicu, oni su bili u katastrofalnom emotivnom stanju. Oni su se raspitivali šta se desilo, šta će biti... Kod njih je smirenje nastupilo u utorak, treći dan od nesreće - rekao je roker, a celu izjavu poslušajte u snimku na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Video: Đorđe David učestvovao u saobraćajki, malo pre toga se iz kola žalio na loše vreme

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djordje,

    1. februar 2024 | 17:37

    Trebao si otici kod porodice pa onda za Srbiju. Moje misljenje. Tesko je to, verujem, i najlakse je davati savete sa strane, biti pametan za drugog. Ali, moje misljenje.

  • Lana

    1. februar 2024 | 17:45

    Svakom moze da se desi da zgazi pesaka! Covek nije kriv i to je to

  • 534

    1. februar 2024 | 19:19

    I ja kad god nekog ubijem odvalim 14 sati spavanja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA