Vreme čitanja: oko 1 min.

Biković prvi put u javnosti nakon što je izbačen iz serije: Zbog ovacija publike se tri puta vraćao na scenu

J. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ljudi mu pružaju veliku podršku

  • 1
Miloš Biković Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Naš mladi i talentovani glumac Miloš Biković zajedno sa kolegama Miodragom Radonjićem, Jelisavetom Orašanin i Tamarom Krcunović odigrao je večeras predstavu "Laž" u Beogradskom dramskom pozorištu, a ovo je Miloševo prvo javno pojavljivanje nakon što je ostao bez uloge u svetski popularnoj "Beli Lotus".

Miloš i ekipa nakon predstave pozdravljeni su ovacijama, a tri puta su izlazili na scenu da se poklone publici koja nije odustajala od aplauza i na taj način dala do znanja da su uz Bikovića kojeg je produkcija HBO-a zamenila u novoj sezoni popularne serije, piše Blic.

Podsetimo, Biković je izbačen sa projekta nakon što je Ministarstvo spoljnih poslova Ukrajine prošle nedelje prozvalo našeg glumca da je Putinov glumac.

Pored velike podrške publike, Miloš Biković je dobio i javnu podršku mnogih kolega.

- Ostani slobodan - poručio mu je prijatelj Miodrag Radonjić.

- Sram ih bilo!! - napisala je u komentaru Nada Macanković.

- Duboko sam pogođena nepravdom prema mom kolegi i prijatelju Bikoviću. On je izuzetan glumac čiji talenat prevazilazi jezičke granice. I pored svega sigurna sam da će njegov talenat naći put do publike širom sveta - poručila je Nina Janković.

Putem Instagrama su se oglasile i druge njegove kolege i poznanici: Ivan Bosiljčić, Miloš Avramović, Pavle Mensur, Miloš Petrović Trojpec, Nikola Rokvić, Kristina Radenković, reper Cvija, Ivan Mihailović i drugi.

(Telegraf.rs)

Video: Biković: "Sluga 2" govori o spasu pojedinca

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Слађана Точиловац Шаљић

    3. februar 2024 | 23:49

    Тако је! Браво!!! ❤️❤️❤️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA