Vreme čitanja: oko 2 min.

Marinko Rokvić nije napisao testament: Evo kako je svojim sinovima podelio imovinu, mnoge je iznenadila odluka

M. K.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Testament Marinka nije bio potreban, jer su i pevač i njegova supruga oduvek insistirali za slogu među braćom

  • 0
Marinko Rokvić, Nikola Rokvić, Marko Rokvić i Dario Rokvić Printskrin: Instagram/nikolarokvic, Nikola Tomić

Legendarni pevač Marinko Rokvić je bio među omiljenim pevačima. Njegovu smrt su teško prihvatili mnogi, a najteže je palo njegovim najbližima.

Važio je za požrtvovanog supruga i oca, a kada je bolest uzela maha, on je ipak odlučio da ne napiše testament. To je uradio kako bi svi bili složni, pa je imovinu podelio na ravne časti ( supruzi Slavici, sinovima Nikoli i Marku, ali i vanbračnom sinu, Dariu).

- Marinko je s jedne strane bio veliki vragolan, a s druge veliki gospodin, ali porodica mu je bila na prvom mestu. Sinove nikad nije razdvajao. Svu trojicu je neizmerno voleo - ispričala je pevačica bliska sa porodicom, pa dodala:

- Pružio im je sve što je mogao, a ono što je stekao tokom života i bogate karijere podelio je na ravne časti. Nijedan sin nije zakinut, što bi se reklo, ni za ljubav, pažnju, a ni za nekretnine i finansije koje je ostavio iza sebe.

- On je bio svestan da je bolest opasna i da uzima maha, pa je s decom otvoreno razgovarao o svemu i uz dogovor su raspodelili da svi u porodici budu zadovoljni. Nije želeo da ode, a da za sobom ostavi sinove koji će da se svađaju oko imovine. Videli ste da je kako dolikuje ispraćen na večni počinak, verujte, to je i zaslužio - rekao je svojevremeno pomenuti izvor za "Stori".

Marinko je preminuo je 6. novembra 2021. godine u 68. godini, nakon teške bolesti, a iza sebe je ostavio suprugu Slavicu, sinove Nikolu, Marka i Daria i petoro unučadi.

Nedavno je u domu Rokvića bio poseban dan.

Nikola, se putem mreža oglasio, gde je objavio porodičnu fotografiju koju javnost do sada nije imala prilike da vidi.

- Danas kada proslavljamo Sv. Savu, slavili bi i tvoj 70. rođendan, a i vašu godišnjicu braka! Mnoge smo velike proslave pravili, ali ova spontana i “slučajna” u pola 5 ujutro kada smo se svi našli kući posle naših koncerata i nastupa, svako sa svog posla, uz čašu vina, imala je posebnu čar! Danas nećemo tugovati, ma nećemo nikada više tugovati, već ćemo se radovati životu, zahvaliti se Bogu što smo te imali, što te imamo! Jer ljubav nikada ne prestaje… Radujemo se - napisao je Nikola u opisu fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Nikola Rokvic (@nikolarokvic)

(Telegraf.rs)

Video: Rokvić zapevali Marinkovu pesmu na proslavi rođenja Markove ćerke: "Slavimo život uz tvoje pesme"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA