Vreme čitanja: oko 1 min.

Milica Pavlović se oglasila nakon nestanka, otkrila šta je doživela na odmoru: "Pogledaju me onako jadno"

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na odmoru je upoznala i Srbe, a sa konobarima je svako jutro imala i zanimljivu komunikaciju

  • 0
Proslava rođendana Žike Jakšića Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Pevačica Milica Pavlović posle spektakularnog koncerta u Beogradu potpuno je nestala iz javnosti, a večeras 6. februara se pojavila na rođendanu prijatelja Žike Jakšića.

Milica se pojavila u uskoj suknji, nasmejana i preplanula i otkrila gde je bila, dok su zabrinuti fanovi na društvenim mrežama komentarisali njen nestanak.

- Na odmoru nije bila ljubav u dubokoj ilegali, kako kaže moja pesma, nije... Bila je ljubav upućena ka moru, ka talasima, suncu... Odmorila sam se, napunila sam baterije. Htela sam da odem sama, najbolje tako mogu da čujem svoje misli, da sam krenula sa bilo kim morala bih da pričam, ovako sam se iskulirala i baš mi je prijalo - rekla je Milica Pavlović za "Blic".

Na odmoru je upoznala i Srbe, a sa konobarima je svako jutro imala i zanimljivu komunikaciju.

Proslava rođendana Žike Jakšića Foto: ATA Images/Antonio Ahel

- Upoznala sam tamo neke naše ljude, koji su isto boravili na Maldivima. Ujutru konobari donesu kafu ili čaj, svakog jutra pitaju: "Jedna šoljica ili dve?", ja kažem: "Jedna"... "Sigurno jedna?", usledi potom, ja kažem: "Sigurno", pa me pogledaju onako tužno, fazon "jadna ona, mučena"... (smeh) - dodala je ona.

Milica je spomenula i trošak oko prošlogodišnjeg koncerta u beogradskoj Areni.

- U plusu ili minusu posle koncerta? Nema plusa, ali plus je u srcu. To je najbitnije, u srcu mi je milo - kazala je ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA