Vreme čitanja: oko 1 min.

Prvi put bez Cece u javnosti: Lidija Ocokoljić u miniću sa brutalnim dekolteom uživala na proslavi

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bez obzira na to što ove godine prelazi polovinu pete decenije, Lidiji, sudeći po izgledu ne mogu ni duplo mlađe na crtu

  • 1
Lidija, Predrag Ocokoljić Foto: ATA Images/Antonio

Žika Jakšić sinoć je organizovao gala žurku u jednom beogradskom hotelu za jubilarni 60. rođendan, a među brojnim zvanicama pojavila se Lidija Ocokoljić, Cecina sestra i to možda prvi put u javnosti bez folk dive.

Lidija je došla u društvu supruga, fudbalera Predraga Ocokoljića s kojim ima četvoro dece.

Iako je na javne događaje ili žurke poznatih uglavnom išla u društvu svoje sestre Cece, sinoć je anpravila izuzetak pa je na Žikinu zabavu došla samo sa suprugom.

Bez obzira na to što ove godine prelazi polovinu pete decenije, Lidiji, sudeći po izgledu ne mogu ni duplo mlađe na crtu.

Ona je sinoć blistala u crnoj mini haljini, sa dubokim dekolteom koji je njeno poprsje istakao. Crne klasične čizme na visoku štiklu i bunda, koju smo nekoliko puta videli i na Ceci, bili su aksesoar koji je njenom izgledu dao još glamurozniji izgled.

Podsetimo, Lidija je skoro 20 godina u braku sa bivšim fudbalerom Predragom Ocokoljićem, a gotovo isto toliko i žive zajedno sa Cecom u njenoj vili u Ljutice Bogdana. Kako je balkanska zvezda otkrila nedavno, oni će se sa decom posle dve decenije zajedničkog života iseliti iz kuće.

(Telegraf.rs)

Video: Ceca: U ovoj godini sam doživela ogromnu bol...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pitamse

    8. februar 2024 | 02:31

    ko je doticna? cime se bavi? osim sto je po zanimanju sestra i supruga poznatih

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA