Vreme čitanja: oko 1 min.

"Bila je intimna sa ćerkinim dečkom, kad je Zvezdan bio u rijalitiju": Iznesene šokantne tvrdnje o Ani Ćurčić

A. Š.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bivša drugarica iznela detalje tog odnosa

  • 1
Ana Ćurčić Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nekadašnja rijaliti učesnica Jovana Novakov Šmizla tvrdi da se njena bivša drugarica Ana Ćurčić tajno viđala sa dečkom od njene ćerke i da se sve to odigravalo dok je Zvezdan bio u rijalitiju.

- Htela sam samo još nešto monstruozno da ti kažem. Njena ćerka je bila sa jednim lepim momkom, pa je Ana njega zvala, on je nju blokirao, ali samo znam da se ona viđala sa njim s vremena na vreme. To se dešavalo kad je Zvezdan ušao u rijaliti. Devojka je morala malo da se zabavi, pa je bila intimna sa ćerkinim dečkom. Ja ne pucam iz prazne puške, sve to mogu da potvrde neki ljudi. I takođe da potvrdim da njena ćerka ima istetovirano Zvezdanovo ime - rekla je Šmizla u emisiji "Pitam za druga" na Red televiziji.

Podsetimo, Anu Ćurčić je javnost upoznala kada je ušla u "Elitu" nakon što ju je nevenčani suprug Zvezdan Slavnić prevario sa Anđelom Đuričić.

Takođe, rijaliti učesnik Ivan Marinković napustio je nedavno Belu kuću u pratnji obezbeđenja i pojavio se na zakazanom suđenju 25. 1. s Anom Ćurčić.

Ivan se kratko zadržao u sudnici i otkrio da se Ana ovog puta nije pojavila, ali i do kakve je promene došlo u postupku.

- Ana se nije pojavila, promenio se sudija... Suđenje je odloženo za mart. Nema ništa od pomirenja, to smo konstatovali na prošlom pretresu još - rekao je Ivan Marinković za Pink.rs.

Ana Ćurčić i Ivan Marinković nisu pristali na pokušaj mirenja na ročištu ni 6. decembra prošle godine, što znači da je medijacija propala.

Po izlasku iz sudnice oboje su dali izjave. Ivan je istakao kako joj je postavljao pitanja, pošto advokata nije imao, te da je reč o "bipolarnoj osobi".

(Telegraf.rs)

Video: Dragana privodi kraju plesne probe za Arenu: Ne žali trud

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rv

    9. februar 2024 | 18:03

    I ova bi da udje u elitu odnosno u onaj kokosinjac,🦃🦃🦃🦃🦃🐥🐦🐤

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA