Vreme čitanja: oko 1 min.

"Bila sam u spavaćici i to ga je izuzetno ložilo": Lidija Vukićević otkrila šokantne detalje o udvaraču

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iako nikada nije krila, svoju intimu ipak je čuvala od javnosti, pa je medijima uglavnom na "kašičicu" davala sočne detalje o muškarcima

  • 2
Lidija Vukićević Printskrin: Youtube/RTV Pink

Lidija Vukićević godinama važi za najlepšu i najnegovaniju ženu sa domaće scene, a iako je zakoračila u sedmu deceniju života, njenom izgledu na crtu ne mogu u najmanju ruku ni duplo mlađe.

Osim, divne karijere, izgleda i lepote, njen ljubavni život intrigirao je mnoge i javnost se za isti uglavnom interesovala.

Iako nikada nije krila, svoju intimu ipak je čuvala od javnosti, pa je medijima uglavnom na "kašičicu" davala sočne detalje o muškarcima. Tako je sada progovorila o jednom udvaraču koji je obožavao njene predstave.

Lidija Vukićević Printskrin: Youtube/RTV Pink

- Ja sam imala jednog muškarca u životu koji je 100 puta gledao moju predstavu. On jednostavno nije propustio ni jedno izvođenje - iznenadila je Vukićevićeva, pa objasnila zbog čega je to bio slučaj.

- Početak predstave je bio jako interesantan, odvijao se u krevetu, a ja sam bila u toj sceni, i on je prosto morao to da gleda svaki put. Ničeg vulgarnog nije bilo tu, ali je on jednostavno želeo da gleda tu scenu. Čak je i znao tekst od reči do reči, bolje od glumaca - šokirala je Lidija.

- To je bila ozbiljna situacija. Ja sam bila u nekoj spavaćici i to ga je izuzetno ložilo. Pošto je to bila rotirjuća scena, uvek se pitao ''A šta se dešava onda kada odete tamo'', a mi trčimo da se presvučemo - zaključila je glumica u emisiji "Magazin In".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA