Vreme čitanja: oko 4 min.

Oglasila se zabrinuta baba Anđele Šparavalo: "Ona laže i izmišlja, u haosu smo, ćerka stalno plače i kuka"

A. Š.

Vreme čitanja: oko 4 min.

Komšije su otkrile gde se nalazi krojačka radnja koju drži baba Anđele Šparavalo, te je ona otkrila kakvo je stanje u porodici

  • 3
Anđela Šparavalo, Bojana Pavlović Foto-kolaž: Nikola Tomić

Rijaliti učesnica Anđela Šparavalo nastavila je vezu sa Bojanom Pavlović, iako su joj roditelji to veoma zamerili i stavili do znanja da postoji mogućnost da će izgubiti celu porodicu, ali i usled sramote zbog njenih postupaka, njen mlađi brat je prestao da ide u školu.

Meštani Aranđelovca su se sada oglasili koji su Anđelu često viđali po gradu.

- Gledam od prve "Zadruge", ali ovo što ova mala čini to je glupost i njena i njenih roditelja, to je sve zbog rejtinga. Neće je se odreći, svoje meso se ne jede, to je priča za javnost, da bi uzela više para, oni su je svesno gurnuli, radi novca, a nisu svesni šta su uradili detetu. Šokirani smo, i Bojana je ludača, kao i ova, ona nema obraza, srama. Sve sve svelo na novčanu dobit i korist- rekao je komšija u centru grada, dok je komšinica dodala da su svi ogorčeni.

- Nije ništa normalno, nije lepo za nju, lepa je, mlada je, neka nađe sebi muškarca, neka se uda i stvara decu. Svi je osuđuju, ogorčeni su, zbog takvih nije ni za gledanje - rekla je, dok je još jedan komšija istakao da je folirant.

- Mala je folirant, misli da tako treba, a pravi problem sve veći. Sve što priča nema veze, sa istinom - rekao je on.

Komšije su otkrile gde se nalazi krojačka radnja koju drži baba Anđele Šparavalo, te je ona otkrila kakvo je stanje u porodici.

- Sačuvaj Bože, šta je napravila ne mogu da verujem, to je od moje ćerke, ćerka. Baba od mog zeta, je bila bolesna, i juče je preplakala. Svi smo u haosu i jedna i druga porodica, majka, otac i brat, tek. Šta se sa njom desilo, ne mogu da verujem, bila je fina devojka, upisala je višu školu, bilo je sve normalno, sad ne liči na devojku kao što je bila. Imala je momke, nikada nije bila sa ženskom osobom, znate šta to znači za patrijarhalnu porodicu, oni to nikada neće biti prihvatiti, za nekoga je normalno, za nekoga ne. Ćerka stalno plače i kuka, nama nije dobro samo kad je vidimo pored Bojane, ona je uništila skroz- rekla je baka za Blic, te zabrinuto dodala:

- Nikad je neće prihvatiti majka i otac, pored Bojane, ona zna kakvi su oni, gledali su je kao malo vode na dlanu, sve su joj udovoljavali. Vikendica ne postoji, zbog čega laže, nije mi jasno, ni jednu istinu nije rekla. Nisam pametna, da ona tako laže, ne znam zbog čega izmišlja, kad bih mogla da je pitam "zbog čega lažeš". Tužnu priču o Sarajevu i to je izmislila.

Podsetimo, ponovo je reagovao Anđelin otac i poslao poruku Milanu Miloševiću. On je objasnio da je njena majka, a njegova supruga u jako lošem zdravstvenom stanju zbog ćerkine veze.

On je dodao i da čak strahuje za ženin život.

- Jutros ste se dopisivali, sve mi je rekla, mnogo je potreslo, jer i posle bratovljeve poruke ostala je s Bojanom. Molimo Boga da se ne pogorša stanje moje žene i šećer joj je mnogo skočio od stresa. Samo me je molila da ti kažem, ako joj se nešto desi, da će Anđela ceo život da je nosi na duši i da čuvam Đoleta. Eto, Milane kroz šta prolazim, moram izdržati. Hvala na razumevanju. Milane, moraću nekako da se obratim produkciji jer ovo nije igra. U pitanju je život moje žene, ovo se ovako neće završiti - pisao je u porukama Anđelin otac Milanu.

Takođe je Anđela bratu pre nekoliko dana čestitala rođendan, a nedavno je usledio odgovor.

- Sestro moja, da ti tvoj brat kaže, želim da mi više nikada ne čestitaš rođendan! Slavi ti svoju dvomesečnicu brukajući sebe i celu porodicu, a za mamu ti nikada neću oprostiti koliko si joj bola nanela, a znaš i sama kakva je naša mama. Čestitaš mi rođendan, a gazila bi po nama mrtvima zbog nje! Za moj rođendan sam poželeo da, zbog svega što si uradila mojoj mami, ostane zdrava i da je tu uz mene i da nikad ne ode - napisao je on.

I dok Anđela iz Bele kuće poručuje da je ne interesuje šta njeni roditelji pričaju, sa kojima će "razgovarati i sve im objasniti" po izlasku iz rijalitija, napolju se problemi samo nižu - naslednici porodice Šparavalo tužbom je zapretio rođeni ujak, kog je bez dlake na jeziku blatila na televiziji i optužila ga za korišćenje psihoaktivnih supstanci i maltretiranje sopstvenog oca (njenog dede), što će, po svemu sudeći, morati da dokazuje na sudu, prenosi Pink.rs.

(Telegraf.rs)

Video: Evo šta se dešavalo iza kamera: Snimak pokazuje kakav odnos zaista imaju Sofija i Željko Šašić

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rv

    12. februar 2024 | 12:20

    Pare pare samo glume i laxu,😃😃😃😃

  • Z

    12. februar 2024 | 11:21

    Kuku kakve su ovo face!!??

  • Рус

    12. februar 2024 | 10:23

    Dobro, sačekajmo finale pa će mo videti šta I kako. Never tu biti ni šećera ni umiranja.. sve je ovo za radi rijalitija..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA