Vreme čitanja: oko 2 min.

"Izvadili su pištolj, pretili, Vera se tresla od straha": Gavrilović otkrio da je sa Željkom završio u ormaru

A. Š.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Denser je otkrio novu angdotu sa kolegama, a kako je rekao jedva su izvukli žive glave

  • 0
Era Ojdanić, Vera Matović, Ivan Gavrilović, Željko Šašić Foto-kolaž: Pixabay, Marko Jovanović, Nikola Tomić

Pevač Ivan Gavrilović doživeo je brojne anegdote tokom svoje karijere, bilo je vrlo zanimljivih, ali i onih malo manje prijatnih.

Ivan ne može da zaboravi situaciju kada se krio sa kolegama u ormaru u Nemačkoj.

- Vera Matović, Era Ojdanić, Željko Šašić i ja imali smo ekstremnu situaciju u Hamburgu. Došli su neki Beograđani koji su bili "na belom" i prvo su skočili na Eru. "Je li, šta je sa frizurom, je l' si ti normalan, kakav ti jer to mini val na kosi?". Pretili su da ga prebiju, a Vera Matović se tresla od straha - ispričao je Izvan, a potom opisao jezivu scenu.

- Željko i ja smo ušli u razgovor da probamo da smirimo situaciju, kad će oni nama "Je l' ćete i vi da dobijete po tamburi?", izvadio je i pištolj. Sećam se jednog hodnika i da smo se Željko i ja sakrili u ormar. On to neće da prizna, a samo me je držao za ruku i govorio mi "Samo da izađemo živi i zdravi". Kažem mu da izlazimo sigurno - prisetio se Gavrilović.

Kako je denser otkrio, jedva su izvukli žive glave, ali na sreću, sve se dobro završilo.

- Na kraju hodnika je bio neki prozorčić i ja ga izbacim napolje kroz prozor da iskoči i onda on mene vadi, a Vera i Era su ostali tamo. Na sreću naišla je policija i razrešila sve. Prekinula se zabava, ali nema veze - otkrio je Gavrilović.

Ivan je imao sličnih neprijatnosti i sa Džejom Ramadanovskim u dijaspori, ali nije bilo potrebe za bežanjem.

- Sa Džejom je takođe bilo nezgodnih situacija. Bilo je tad onih četničkih klubova i sećam se da ga jedan gost pita Džekija kakav je on Srbin, a Džej mu odgovori "Pa ja sam dimljeni Srbin" i tako ga iskulira - sa osmehom je otkrio pevač za Grand.

Podsetimo, Ivan je nedavno ispričao jednu od anegdota sa legendarnim Džejom Ramadanovskim.

- Baš smo bili dosta povezani i putovali smo po celom svetu. Takvo vreme je bilo, a mi smo se pojavili u nekom novom svetlu. Malo taj tehno-folk i dens posle toga, ali smo sa narodnjacima imali ta neka druženja koja su fascinantna. Uvek smo išli zajedno avionom i zezali smo se, posebno kada je tu bio Džej koji je bio najopušteniji lik - prisetio se Ivan.

Džej se šalio kako na tuđ, tako i na svoj račun, a kako tvrdi Gavrilović, na njega se niko nikad nije naljutio.

- Sećam se jednom prilikom, on ode u biznis klasu i uzme onaj mikrofon od stjuardese, a onda krene da viče "Ima mesta i za bele cigane ovde u prednjem delu biznis klase" i gleda u Kebu, a oni svi gledaju da li je on rodom ili nije. To je bilo zezanje! Pa, sećam se i kad mu kaže "Alo, ganci, slobodno možeš u biznis klasu" - ispričao je Ivan za Grand.

(Telegraf.rs)

Video: Dragana privodi kraju plesne probe za Arenu: Ne žali trud

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA