≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vesna o rečenici psihoterapeuta koja je spasila njen i Đoletov brak: "Tad je shvatio da će me izgubiti"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vesni je pomogao odlazak kod psihoterapeuta, kojeg je posećivala zajedno sa Đoletom

  • 0
Vesna Đogani Printskrin: K1 Televizija

Vesna Đogani je gostujući u emisiji "Why so serious" prvi put otkrila da je imala veliki problem u braku sa Đoletom Đoganijem, ali da je problem uspešno rešen i to zahvaljujući odlasku kod psihoterapeuta.

Naime, Vesna je govorila o svojoj porodici i problemima koji su ih snašli u jednom momentu, uglavom nerazumevanje, a sve to rešili su na najbezbolniji način i nastavili idealno da funkcionišu.

Vesni je pomogao odlazak kod psihoterapeuta, kojeg je posećivala zajedno sa Đoletom.

- Kada sam otišla na jednu seansu kod psihoterapueta, kunem ti se progledala sam na oči. I onda sam bolje razumela i svoju ćerku, i Đoleta, i mene samu, i sina - navela je ona.

Reči koje pamti i danas sa seasnse, njoj odzvanjaju u glavi, a tiču se njenog supruga.

- Da je taj čovek u jednom momentu samo Đoletu rekao: "Vaša reč je mnogo jaka". Obraća se  njemu, prvi momenat da je neko treći, a da to nisam ja, imao hrabrosti da Đoletu kaže jednu jako tešku i važnu stvar. I da je Đole prvi put shvatio da više ne može na tu stranu da ide i da mora da se... Da shvati da će me ili izgubiti ili... Mora da promeni nešto. Kada mu je rekao: "Vaša reč ima težinu i ostaje u prostoriji. Molim vas vodite računa kako je koristite" - ispričala je Vesna.

Vesna i Đole nakon zajedničke seanse, kako ona kaže, nisu pričali tri dana.

- Posle te seanse mi tri dana nismo razgovarali. Ponovo smo došli na razgovor i onda kao, drugi ljudi totalno, drugi brak totalno, druga energija u kući. Kao da si jedan čvor koji se desio, pročistio, i krenula je energija da funkcioniše kako treba - ispričala je iskreno pevačica.

(Telegraf.rs)

Video: Luna Đogani iznela sve detalje koliko i kako zarađuju Marko i ona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA