≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Arena je plakala"! Dragani Mirković se na sceni pridružila ćerka pokojne legende: Njen dolazak je iznenadio

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Scena koja je naterala mnogima suze na oči u Areni, jeste momenat kada su njih dve zagrljene pevale, a nakon pesme i obratile jedna drugoj

  • 0

Muzička zvezda Dragana Mirković održala je 16. februara prvi koncert u beogradskoj "Štark areni", a pored mnogobrojnih gostiju koji su joj se pridružili na sceni, jedan je posebno bio iznenađenje za publiku.

Naime, na prvim taktovima dueta "Divlja devojka", koju je Dragana snimila sa pokojnim Ninom Rešićem, na scenu je kročila njegova naslednica.

Nasmejana Sandra Rešić u crnoj širokoj suknji i šljaštećem topu pridružila se Dragani, te zajedno izveli veliki hit svog oca i Mirkovićeve.

Scena koja je naterala mnogima suze na oči u Areni, jeste momenat kada su njih dve zagrljene pevale, a nakon pesme i obratile jedna drugoj.

- Dešavaju se i greške, ali to nije bitno, bitna je dobra atmosfera, emocija i muzika. Nino je iza sebe ostavio mnogo dobrih pesama, ali ostavio je i svoju naslednicu da peva tatine pesme, naravno i svoje. Hvala ti puno što si došla - rekla je Dragana, a zatim joj se Sandra zahvalila:

- Hvala puno, hvala Dragani. Volim te najviše na svetu - kratko je rekla.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA