Vreme čitanja: oko 2 min.

"Sa tim papirom nek obriše Bojanina usta!" Brutalne reči roditelja Anđele Šparavalo nakon poruke izvinjenja

J. G.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Obratila im se dirljivom porukom na "Elitoviziji"

  • 0
Anđela Šparavalo Printskrin: Youtube/Zadruga

Učesnica rijalitija "Elita", Anđela Šparavalo, sinoć se potresnim pismom obratila roditeljima Aleksandri i Aleksandru tokom "Elitovizije".

Želela je da im prenese svoja osećanja i strepnje jer su joj svojevremeno zapretili da će je se odreći, te da neće imati gde da se vrati ukoliko momentalno ne prekine istopolnu vezu s Bojanom Pavlović, koju je zavolela tokom rijalitija. Međutim, nije uspela da ih odobrovolji, naprotiv.

- Dragi i poštovani roditelji i poštovani brate. Znam koliko boli sam vam nanela u proteklom periodu. Morate i mene da razumete. Nisam mogla ni da sanjam da ću se zaljubiti u isti pol, a ta ljubav sada je moja bol. Vi ste moja krv i zauvek u mom srcu. Od ljudi doživljavam veliki pritisak, ali ti si me, majko, naučila da budem na zemlji kada mi se ceo svet ruši. Ovo je jedan od mojih najtežih perioda, s kojim se jako teško borim, jer vi niste uz mene. Majko, uvek si pričala da želiš da me vidiš srećnu, a ja sam u ovom odnosu najsrećnija - poručila im je Anđela, a njena majka Aleksandra se oglasila posle toga i jasno svima stavila do znanja da od prihvatanja njenog izbora nema ništa.

- Sad mi se muž probudio i pogledao, kaže: "Sa tim papirom nek obriše Bojanina žvalava usta!" - počela je priču Anđelina majka, a potom zaključila da je njena ćerka rešila da samoj sebi upropasti život svojim ljubavnim izborom, koji oni ne podržavaju.

- Ja sam je učila da je porodica svetinja, a vidim da mom detetu nije. Plače za Bojanom, i dalje ostaje u tom odnosu, a nas, kao roditelje, ubija, kao i brata, svakim danom sve više i više. Zahvalila bih se učesnicima "Elite", nikad nas nisu uvredili, a to što pokušavaju da dopru do nje, nema potrebe više za tim, ona je odabrala svoj put, kao što i sami vidite. Pokušavam da je usmerim na pravi put, ali ne vredi, rešila je sama sebi da upropasti život - navela je zadrugarkina majka, a Bojanu smatra glavnim krivcem.

- Bojana je navlačila dva meseca, a sad kao hoće raskid. Sve folira, blamira Anđelu da se što više spušta. Ona da hoće raskid, rekla bi joj:"Mrš u p**ku materinu, pa lupaj glavu", ne, nego što vidi da uništava i nju i nas. Sa svima joj zabranila da se druži jer ne podržavaju njihovu vezu, da je slučajno ne okrenu protiv nje. Samo joj puni glavu, uništava i Anđelu i nas. Grkljan bih joj iščupala, gadura monstruozna - poručila je Aleksandra Šparavalo za Pink.rs.

(Telegraf.rs)

Video: Miljana nastupila u Nišu: Pevala hit Sandre Afrike, kitili je novčanicama, najavila povratak u Elitu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA