Vreme čitanja: oko 1 min.

Sinoć je rasplakala masu, večeras se opet pojavila na Draganinom koncertu: Ćerka pokojne legende oduševila sve

J. G.
N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Užurbano je uletela u Arenu

  • 0
Sandra Rešić Foto: Telegraf.rs

Pevačica Sandra Rešić večeras se među prvima pojavila u Štark Areni, na drugom koncertu Dragane Mirković, gde će biti specijalni gost.

Ćerka pokojne muzičke legende Nina Rešića sinoć je oduševila publiku u Areni, kada je sa Draganom otpevala hit svog oca i Mirkovićeve "Divlja devojka", a mnogi su završili u suzama.

Sandra je kratko sa medijima podelila utiske od prošle večeri:

- Imala sam tremu samo dok se nisam popela na scenu, a onda kad sam se popela, energija publike i Draganina energija... Tad više uopšte nisam imala tremu. Dok nisam sišla. Kad sam sišla onda sam se tresla - rekla je Rešićeva i istakla da je to bio poseban trenutak za nju:

- Najbolji osećaj na svetu, mislim da nema bolje od ovoga. Ovo je za sada najveći uspeh u mojoj karijeri. Bilo je emotivno, ali sam se trudila da ne bude suza. Dosta je plakanja više, treba malo da se radujemo - navela je Rešićeva, koja je bila u žurbi.

- Otišla sam, treba da sredim frizuru, treba da pevam večeras - najavila je Sandra Rešić i brzo ušla u Arenu, a sve poslušajte u snimku na početku teksta.

Njen maestralni performans od sinoć pogledajte u snimku ispod.

(Telegaf.rs)

Video: Dragana otkrila šta su ćerka i sin uradili za nju večeras: Posvetila im govor i najlepšu pesmu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA