Vreme čitanja: oko 2 min.

Majka Teodore Delić van sebe, oglasila se: "Muž je mogao da dobije srčku, bilo mi je teško"

Vreme čitanja: oko 2 min.

"One bljuvotine je prvo počeo Bora Santana da priča, pominje joj Eru Ojdanića. Era je demantovao", ispričl

  • 5
Teodora Delić Printskrin: Youtube/zadrugaOfficial

Pre nekoliko večeri održana je Zadrugovizija, a okršaj Tamare Đurić, Bore Santane sa Bebicom i njegovom devojkom Teodorom Delić izazvala je veliku pažnju.

I nakon što je Santana optužio Teodoru da je sedala sa njim i Erom Ojdanićem u njihovoj kafani na Ibarskoj, nastao je haos na sceni.

Tim povodom sada se oglasila Teodorina majka Slavica koja je istakla da je zgranuta pričama koje kruže o njenoj naslednici, te da suprugu ne sme da prenese iste, budući da bi dobio srčani udar.

- Bilo mi je mnogo teško, i smešno, žalosno da gledam šta pričaju mojoj ćerki. One bljuvotine je prvo počeo Bora Santana da priča, pominje joj Eru Ojdanića. Era je demantovao, ona ga ne poznaje, nikada nije bila sa njim. Krenuo je Bora to da lupeta, pa je Tamara krenula da mi pljuje ćerku iz čista mira, verovatno zbog Bebice. Rekla je da će unapred da ga nagazi, shvatila sam odmah da će i Teodora biti tu ubačena, u paketu - rekla je Teodorina majka, pa dodala:

- Došlo mi je da plačem, noćas u pola četiri baš mi je bilo loše! Nisam znala da li da budim supruga, ali da sam ga probudila - srčka bi ga strefila! Nisam htela da mu noćas pričam, da je ne tuži, ne znam šta će da mu padne na pamet. Moj muž je jako osetljiv na Teodoru, to nam je najmlađa ćerka, naš krasuljak, šta da vam kažem... Bolje da mu ne pričam, da ne produbljujem, da ne tuži i Boru i Tamaru. O tome da li će im stiću tužbe, nek odlučuje sama Teodora kad bude izašla - zaključila je Teodorina majka Slavica.

Inače, Tamara je u svojim prozivkama bila zaista direktna i žestoka.

- Ja se ne svađam sa devojkama koje na Ibarskoj magistrali rade na žetone. Ti s takvim izgledom i šarama, s takvim ustima kao patka, treba da pogneš glavu i da ne govoriš nešto. Tebi je glava podignuta, jer ne kapiraš šta ti ja govorim. Bebice, tebi je Miljana dala integritet, a ti si veoma nezahvalan. To ne rade dobri momci. Poradi malo na svom ponašanju i nauči svoju devojku kako treba da se ponaša. Stavi malo taj miktofon kod usta, a ne samo kao na kožni da pričaš - rekla je, između ostalog, Tamara.

(Telegraf.rs)

Video: Miljana nastupila u Nišu: Pevala hit Sandre Afrike, kitili je novčanicama, najavila povratak u Elitu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA