Vreme čitanja: oko 1 min.

Žestoka akcija usred dana, Miljana naskočila Darjana pred kamerama: Tresla se soba

E. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ponela ih je strast tokom poslepodnevnog odmora

  • 2
Miljana Kulić Printskrin: Twitter (X)/Elita- RTV Pink

Nakon osude cimera, ali i roditelja, Marije i Siniše koji su zgroženi njenim odnosnom pred kamerama u Eliti, Miljana Kulić večeras se opet prepustila strastima i zadrmala krevet sa novim dečkom Darjanom.

Naime, nakon žestokih osuda za crnim stolom, Miljana i Drajan osamili su se u sobi i "zagrmeli" ispod jorgana na bračnom krevetu.

Njih je ponela strast tokom poslepodnevnog odmora, te su u Kući Odabranih, naočigled svih ostalih ljubavnih parova, imali žestoki odnos dok ih u istom nije prekinula muzika za buđenje.

Posle njenog prvog odnosa pred kameram oglasila se i njena majka Marija, koja je zbog Miljaninog poteza ostala zgrožena.

Marija je od supruga Siniše saznala šta je Miljana uradila u rijalitiju, te je oplela po nasledenici.

- Sve najgore bih rekla za nju! Malopre mi rekao Siniša, ja to nisam ni znala, nisam gledala noćas, gledala sam dok su bili intervjui... Malopre mi rekao Siniša, zgrožena sam! Nemam reči. Sve najgore bih rekla, ali više ni ne ide da pričam, da me opet osuđuju: "Vidi šta ova priča za ćerku, opet je protiv veze..." - kaže Marija, koja ne krije da ima loše mišljenje o Miljaninom novom izabraniku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA