Vreme čitanja: oko 2 min.

"Neke prostitutke koriste posao nas pevačica da bi digle cenu!" Ivana Krunić surovo o estradi i "koleginicama"

A. Š.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pevačica je otkrila da publika lako prepozna ko se bavi muzikom iz ljubavi, a ko to koristi kao paravan

  • 3
Ivana Krunić Foto: Kobra

Pevačica Ivana Krunić nedavno je progovorila o elitnoj prostituciji i osobama koje se bave najstarijim zanatom, a na estradi se kriju iza profesije pevačice.

- Obožavam muziku i posao, ali tako mi nekako rogobatno zvuči kada me neko pita čime se baviš, a ja kažem pevačica, mnoge predrasude postoje o tom zanimanju. Shvatam i zbog čega je to tako, neke žene koje se bave prostitucijom, koriste naš posao kako bi podigle cenu ili kao paravan - rekla je pevačica.

Ivana je otvoreno pričala na tu temu, te otrkila da ljudi sa javne scene, kao i publika prepoznaju ko muziku voli i radi je iz ljubavi, a ko je koristi kao masku.

- One su unakazile našu profesiju i pokvarile celu sliku o našem poslu. Ali, hvala Bogu u ovom našem poslu se sve zna, dobro znamo ko se čime bavi, o tome ne možemo da pričamo javno, jer je to jako teško dokazivo. Sada dolazi do izražaja da to nije samo vezano za naš posao, takve persone se pojavljuju i u drugim profesijama - zaključila je ona za Grand.

Podsetimo, Ivana i njen partner iz rijalitija Bane Čolak i dalje nisu stupili u brak, iako su već u dugoj i stabilnoj vezi.

Ipak, u intervjuu za naš portal, Krunićeva je otkrila da venčanje planiraju za ovu 2024. godinu, iako ju je Čolak zaprosio početkom prošle godine, kada mu je rekla "Da".

Svadbu su već jednom zakazali, ali su ipak morali da otkažu termin, zbog drugih planova i većih troškova.

- Imali smo velika ulaganja, prvo u sam stan, pa u renoviranje, nameštaj, kuhinju, sobe... Svi znate koliko tu novca ode. Kad smo shvatili koliko smo se finansijski, ali i energetski potrošili, rešili smo da iskuliramo i još malo zaradimo. Nismo želeli da idemo posle svadbe u iznajmljen stan, veći mi je gušt da odemo u naše, gde znam da ćemo provesti ceo život - rekla nam je Ivana, a potom progovorila o novom terminu:

- Imamo par solucija, ali smo više zakazali ljude koji će biti na toj svadbi. Što se tiče pevača, prvi koji nam je potvrdio je Bađi, bez njega ništa, u odnosu na njega se kroje termini. Imamo još par želja, ali ne bih da otkrivam, videćemo da li će ti pevači biti slobodni tada. Svakako ću se i ja u jednom trenutku latiti mikrofona, bez toga ne može da prođe slavlje - istakla je Krunićeva.

(Telegraf.rs)

Video: Ivana Krunić: "Uz Baneta sam postala čovek"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • НЕРОН

    26. februar 2024 | 14:44

    👍За ову искреност заслужујеш цвет!Што се тебе тиче верујем ти.Потврдила си оно што ја већ дуго говорим да то нису певачице већ певаљке које само ,певањем,подижу цену за примарни посао а то је проституција!Певање је уметност,глас се школује док оне немају појма о певању мисле да голотињом могу да надокнаде не знање а кореографија тек показује колико је све то примитивно и банално.Обећао сам ти цвет!!!🌹

  • goga

    26. februar 2024 | 18:25

    Ivana,verovatno si u pravu . Ali kod tebe je najgore sto si se vezala za onog seljobera , antipaticnog do zla Boga, nikakav covek, primitivac……secam se tvog tate dok ti je preko video razgovora u zadruzi govorio da se sklonis od njega , koliko je odvratan I sta sve ne . Mislim da zasluzujes pravog muskarca , a ne tog kompleksasa primitivca . Pamet u glavu !

  • Зтзтзтз⁷

    27. februar 2024 | 05:22

    Ивана у вези си са Банетом Чолаком, више пажње привлачи звекетање у лонац него било шта што ти сматраш

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA