≫ 

Vreme čitanja: oko 3 min.

Srpski milioner maksimalno ugađa novoj lepotici! Odveo je na večeru, pa se oglasio: "Ona je veštica"

E. J.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Branko je uz zajedničku fotku objavio duhovit komentar

  • 1

Ivana Slipčević i Branko Babić proveli su zajedno i prošlu noć, a prvo su se oglasili iz jednog od beogradskih restorana koji važi za jedan od najskupljih.

Ugađa srpski milioner iz Ratkova svojoj nivoj lepotici, a uz zajedničku fotografiju sa devojkom na Instagramu poznatijom kao Tačkasta Mara, promenio je reči čuvene pesme Đorđa Balaševića, pa je napisao:

- Moja je Mara veštica.

Ona je ujutru podelila njihov snimak na kojem je Branko ljubi, pokazujući svima koliko uživaju dok su zajedno.

Branko nema šta nema

Biznismen Branko Babić, tvorac metode specijalnog Phi iscrtavanja obrva, nedavno je prvi put pokazao svoje luksuzno imanje, ali i privatno jezero koje poseduje.

Branko je istakao da mu je najveća želja bila da vozi "Rolls-Royce" i to je sebi i ostvario.

Iako u početku nije bilo nimalo lako, uspeo je da se izbori.

- Kada sam kreirao tehniku za industriju lepote, od 2000 mejlova, nijedan kurs nismo prodali. Tada sam uzeo najnoviji džip, parkirao ga ispred salona, počeo da pričam o lepoti mog posla, počeo da pričam koliko zarađujem i tako se sve okrenulo. Svaki dan je neko zagrizao udicu i pomislio u sebi: "Hoću ja to da radim" - istakao je Branko i dodao:

- Sve ovo što smo napravili nije došlo tek tako. Puno je otišlo vremena, zdravlja, puno stresa, prbolema.. Malo vremena za sinove, prijatelje. Sada je Monako moja druga destinacija, imam stan u tamo. Ratkovo - Monako, to je moja relacija.

On je otkrio da voli automobile, ali i da je ostvario svoju najveću želju.

- Kupio sam automobil od osnivanja biznisa posle šest ili sedam godina. Inače jako volim automobile. Uvek sam vozio dobar auto i kad nisam imao lovu. Sve što sam imao davao sam za auto. Prvi put sam kupio Rolsa pre šest godina i on mi je u Monaku - rekao je Branko koji je odlučio da se vrati u rodno selo Ratkovo.

- Ratkovo je inače jako poznato kao selo koje ima veliki broj pecaroša, a da pritom nemamo ni kanal, ni reku, ni baru, ništa... Pre nekih 35 godina jedan povratnik iz Nemačke je došao i kupio parče zemlje ovde. Bilo je smetlište, a on je od toga napravio jezero - govorio je Babić i dodao:

- Pre nekih četiri ili pet godina sam kupio ovo jezero. Taj povratnik iz Nemačke je to prodao jednom dečku, pa je taj dečko prodao meni. Tako sam se ja vratio ponovo na ovo jezero i tu sam svaki dan od kad sam završio kuću. Ne znam da li u Beograd odem dva ili tri puta godišnje. Između ostalog sam napravio i ribnjak.

Branko je otkrio da mu kuva šef iz Pariza.

- Jelo nam sprema jedini sprski kuvar i učitelj čuvenog Alana Lukasa, za mene najboljeg kuvara na svetu koji je radio u Parizu, Italiji, radio i u najboljem restoranu na svetu. Čeka se na ulazak u taj restoran preko 2 godine - rekao je on.

Branko je između ostalog otkrio da je u biznis uložio 200 evra, a da danas zarađuje blizu 100.000 evra.

- Uložio sam u svoj biznis 200 evra, zarađujem od 60 do 100.000 evra mesečno. Nemam nikakvo predznanje, nisam naročito pametan, znači može svako - zaključio je Babić u emisiji "Biznis Priče".

(Telegraf.rs.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    27. februar 2024 | 19:06

    Opet isto vidimo po ko zna koji put ( Ana Korac , Soraja , Djuricka , Zivkovicka ... ma sve vec slicne i likom i delom ) izoperisane i pare ... on placa ona prati desavamja i fotka se sa stavrima koje je taj milioner kupio vestici ...smisao zivota na tacni i za ponos .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA