Vreme čitanja: oko 2 min.

Đorđe David posle nesreće uzeo nova kola, ali se opet pojavio u drugom autu: "Moram ovako"

A. Š.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Roker se pojavio ispred Grandovog studija u drugom autu

  • 1
Đorđe David Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Muzičar Đorđe David, posle saobraćajne nesreće u kojoj je učestvovao u Severnoj Makedoniji krajem januara u kojoj mu je uništen automobil, kupio je novi, međutim na današnjem snimanju pojavio se u sasvim drugom četvorotočkašu.

Ispred Grandovog studija, pojavio se beli auto marke Fiat 500, a iz njega je izašao član žirija muzičkog takmičenja "Zvezda Granda" i roker Đorđe, koji je prvo zamolio da mu preparkiraju vozilo, a zatim otkrio zbog čega nije došao novim automobilom.

- Na servisu je, pa moram ovako - odgovorio je David koji je užurbano ušao u studio.

Podsetimo, Đorđe je nakon stravične saobraćajke u kojoj je stradala jedna žena, proveo nekoliko dana u Makedoniji, a čim se vratio u Srbiju pazario je novi auto.

Iste marke kao i prethodni kojeg je slupao u saobraćajnoj nesreći.

Kako je i sam potvrdio, novi automobil je za njega najsigurniji trenutno na tržištu, i poseduje tehnologiju koja poboljšava sigurnost vožnje.

Inače, Đorđe je oslobođen krivice i pušten je da se iz Severne Makedonije vrati u Srbiju.

Ovde pogledajte pogledajte i prve kadrove automobila kojim je David udario u ženu, a potom i sleteo u šipražje i pukom srećom izvukao živu glavu i prošao bez većih povreda.

Automobil je potpuno uništen, zbog čega je završio na auto otpadu, što se jasno vidi na snimku koji donosimo, a koji je objavio i ustupio nam GrandOnline.

Roker je imao dug razgovor sa čovekom nesrećne žene koju je udario. Kaže da mu je to bilo od velikog značaja.

- Ja sam se susreo sa čovekom čija je supruga stradala u toj saobraćajnoj nesreći. Razgovor koji sam sa njim vodio je krajnje ljudski, normalan, krajnje očinski. I on je otac ženskog deteta i ja sam, to mi je bilo veoma važno da skinem ogroman teret sa svog srca jer sam znao da on želi da čuje priču iz glave čoveka koji je sedeo za volanom. Mislim da je to očistilo neke oblake u glavi. Jako mi je važno da je čovek svestan cele situacije. Ja sam u tom trenutku postupio najbolje moguće - rekao je roker.

- Nisam ga lično pozvao, iako sam telefon imao, zamolio sam advokata Viktora koji je našao način da do njega dođe. Seli smo na javno mesto, jedan prekoputa drugog. To je veoma emotivan razgovor koji je trajao 45 minuta, to nikada neću zaboraviti. Do te mere mi je važno kao i rođenje mog deteta, prvi poljubac, prvi koncert i slično - rekao je Đorđe David.

(Telegraf.rs)

Video: Đorđe David se rasplakao dok je iznosio detalje strašne nesreće: "To što sam video, bilo je strašno"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 369

    29. februar 2024 | 01:51

    Nije oslobodjen krivice jos. Cudo da ga drze u Zvezdi Granda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA