"Oni koji su mi značili prestali su da mi se javljaju..." Ivana Boom priznala kako je ostala bez prijatelja

 
E. J.
E. J.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

- Na karijernom putu izgubila sam mnogo prijatelja, ali to izgleda tako mora i to je proces sazrevanja - rekla je Nikolićeva

Ivana Boom Nikolić (28) kaže da su se sa popularnošću u njenom životu promenile mnoge stvari, a jedna od njih jesu i prijateljstva.

- Živela sam u Nišu, a kada sam se preselila u Beograd i počela da radim, više nisam imala vremena da održavam kontakte. U Nišu sam se osam godina bavila plesom i iz tog perioda imam dve drugarice. Ipak, najduže se družim sa Miroslavom Žikićem, modelom, koji je sada u Berlinu i to je to - kaže Ivana.

Ističe da  mnije sigurna da li su joj prijateljstva sa ženama pucala zbog ljubomore.

- Ne znam da li su žene bile ljubomorne na mene, ali neke drugarice koje su mi značile prestale su da se javljaju kad sam došla u Beograd i kada sam ušla u grupu. Nijedna da se javi, da prokomentariše grupu, nas, mene, pesmu "Favorito", koja se tada pojavila i bila veliki hit... - istakla je.

- Na karijernom putu izgubila sam mnogo prijatelja, ali to izgleda tako mora i to je proces sazrevanja - rekla je Nikolićeva.

Mnogi komentarišu i da je ona danas potpuno druga osoba u odnosu na to kako je izgledala ranije, pre estetskih zahvata.

- Sebi nikada nisam bila ružna. Nemam problem da pričam o operacijama i kažem da sam uradila grudi i smanjila nos. Želela sam da bude manji na kameri i to sam korigovala. Nisam nigde preterala da bih sada molila Boga da mi se sve vrati na staro. Uradila sam na sebi ono što sam htela i sada je moj fokus na treninzima i zdravoj ishrani - priznala je Ivana Nikolić za "Estradanje".

(Telegraf.rs)

Video: Ovako izgleda Konstraktin kostim za "PZE", jedna stvar je promenjena: Nije izneverila, opet u belom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Нерон

    1. mart 2024 | 17:01

    Питам:зашто водитељ пита ову певаљку ,да ли је њена лепота предност или мана у њеном послу,?Прво никаква ни лепота ни харизма:Оцена 3-сва искомплексирана крије се иза огромних тамних наочара лице се невиди осим напумпаних усана!Даје себи ,уметничко,име ко све старлете и то се у земљи Србији зове џетсет.Јадно!!!🙈

  • Drug Brana

    12. mart 2024 | 08:54

    Evo ja ću da se družim s tobom kad god hoćeš samo moja zena ne sme da zna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA