Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpska influenserka šokirala sve: Dokazala je i da je i ovo moguće!

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Često je pokazivala skupocene komade garderobe, nakit, ali i luksuzne telefone i automobile koje je navodno dobijala od muža

  • 0
Frau Jjovana Printskrin: Tiktok/frau.jovana

Popularna influenserka, poznatija na Tiktoku kao Frau Jovana pažnju je skrenula zbog bahatog i raskalašnog načina života u inostranstvu, a svojim najnovijim snimkom ipak je želela da dokaže samo jedno - da može i da provede dan bez trošenja novca.

Naime, Jovana je javnosti postala poznata kao neko ko se na mrežama svakodnevno hvali luksuzom, ali i načinom života koji je "parao oči" ljudima na mrežama.

Često je pokazivala skupocene komade garderobe, nakit, ali i luksuzne telefone i automobile koje je navodno dobijala od muža.

Međutim, Jovana je pokrenula jedan čelendž i pokazala ljudima kako izgleda jedan njen dan bez potrošenog dinara - a posle svega izvukla je i bitnu poruku.

@frau_jovana_ 📝 PIŠITE MI U KOMENTARIMA KAKO VAM SE ČINI JEDAN MOJ DAN BEZ TROŠENJA NOVCA ✅ UKOLIKO TI SE OVAJ VIDEO SVIDEO OBAVEZNO GA SAČUVAJ ✅ ZAPRATI ME ZA JOŠ OVAKVOG SADRŽAJA #fyp #fy #viral #viraltiktok #tiktok ♬ Originalton - frau_jovana_

Ona se od jutra snimala, pa iako je na početku delovao kao neki "gaf video", jer se na samom početku vidi kako se u kadi kupa dok pokazuje zlatne narukvice i prstenje, Jovana je ipak ostala dosledna.

Jovana je ujutru, umesto u restoranu doručkovala kod kuće i sve sama spremila, kanije je i ručak za sebe i muža spremila kod kuće, a na kraju je predlog koji je saopštila mužu - njega šokirao.

Na kraju je sa suprugom prošetala do šume, a zatim ga iznenadila i bioskom, ali kućnom varijantom, a kako je na kraju nagovestila - još jednom je spoznala da sreća nije u novcu i da se male i značajne stvari ne mogu istim kupiti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA