Vreme čitanja: oko 2 min.

"Moja zemlja, kojoj su i puke kopije bolje od mene..." Jelena Karleuša ima brutalnu poruku u jeku "PZE"

J. G.

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Nikada nisam dobila ni reč pohvale, linč je sve što znam", navela je između ostalog pevačica

  • 25
Jelena Karleusa, Hajat Foto: Nikola Anđić

Pop diva Jelena Karleuša nije pratila "Pesmu za Evroviziju", zbog poslovnih obaveza i revija koje je šetala na Pariskoj nedelji mode.

Ipak, po povratku u Beograd sačekala je informacija o finalu i favoritima, a zatim se informisala o pobednici Teya Dori, za koju je ranije i istakla da joj je favorit.

Nakon oglašavanja njenog saradnika Zorana Birtaševića o Teya Dorinom nastupu i navodima da je iskopirala njegovu ideju, sada se oglasila i Karleuša.

- Moja zemlja, zemlja koju volim najviše, koju sa ponosom ističem svuda u svetu, zemlja koju nazivam majkom Srbijom, uvek me je tretirala kao opasnost, zatvarala oči pred mojim uspehom, negirala moj rad, talenat, osporavala, onemogućavala, zabranjivala svaki moj pokušaj da dignem glavu. Moja zemlja, kojoj sam pružila decenije krvavog truda i rada, uvek mi je bila maćeha. Moja zemlja, kojoj su i puke kopije bolje od mene, nikada mi nije pružila ni ruku ni šansu. Nikada nisam dobila ni reč pohvale, linč je sve što znam. Moja zemlja, koja mi je bezbroj puta slomila srce bila je i ostala jedina moja želja. Ali biće da ću osvojiti pre čitav svet nego hladno srce moje zemlje. Neka bude tako... - napisala je Karleuša i dodala:

- Zoran moj verni pratilac, saradnik i najbolji kreativni direktor svetskog ranga ima sve razloge da bude ponosan na naš rad i što se svaki segment njegovog rada drsko kopira i kod nas i u svetu bez zvaničnog priznanja i hvale. Ali sve će to jednog dana biti kako treba... - navela je ona.

Jelena Karleuša Foto: Instagram/karleusastar

Podsetimo, Jelenin blizak prijatelj i saradnik je uporedio nastup Teya Dore i Karleuše, pa naveo:

- U međuvremenu me je kreativni direktor "Lila ramonde" opelješio, ali nema veze... Živi bili - napisao je Zoran na društvenoj mreži "Iksu" uz fotografije sa oba nastupa, koje je potom obrisao sa profila.

Inače, za Teodorin scenski nastup na "PZE" bio je zadužen art direktor Branko Tmušić, koji je za cilj imao da snaga pesma bude dočarana i nastupom, a stena je doneta iz Kikinde.

- Išli smo do Kikinde da gledamo stenu, u nekoliko navrata smo išli da je merimo, da li je dovoljno visoka, a opet da li je dobra da se ne spotaknem u pevanju - ispričala je pevačica u jeku takmičenja za Blic.

(Telegraf.rs)

Video: JK stigla sa svetske nedelje mode u Parizu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PECA

    5. mart 2024 | 18:48

    A da odeš tamo gde te više vole i poštuju, da i mi malo odmorimo.

  • CAVEAT EMPTOR

    5. mart 2024 | 18:32

    da ideš na evroviziju treba da znaš da pevaš a ti numeš

  • sasa

    5. mart 2024 | 18:38

    Pevacica zasluzi pohvalu kad dobro otpeva lepu pesmu. Samo to joj treba.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA