Vreme čitanja: oko 3 min.

Tačkasta Mara se pohvalila poklonom od srpskog milionera na Dan žena: Sama ga kući ne može poneti

A. Š.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Influenserka je pokazala poklon za Osmi mart od svog partnera

  • 4

Influenserka Ivana Slipčević, poznatija kao Tačkasta Mara je u vezi sa biznismenom Brankom Babićem, koji je osnovao kompaniju PhiAcademy i tu vezu su nedavno otkrili javnosti.

Tačkasta Mara je sada na svom Instagramu pokazala poklon za Osmi mart koji je dobila od svog partnera, a u pitanju su buketi od belih ruža.

Influenserka je više ne krije sreću na društvenim mrežama, pa je objavila i zajedničku fotografiju sa večere i pokazala koliko je zaljubljena.

I Ivana i Branko imaju iza sebe imaju brakove, a čini se da im se sreća najzad osmehnula i na emotivnom planu.

Ona iz prethodnog braka ima dvoje dece, a sa bivšim suprugom je živela u Nemačkoj i o njenom životu se ne zna mnogo. O razlozima razvoda nije javno govorila.

Podsetimo, Branko, tvorac metode japanskog tetoviranja obrva, nedavno je prvi put pokazao svoje luksuzno imanje, ali i privatno jezero koje poseduje.

Branko je istakao da mu je najveća želja bila da vozi "Rolls-Royce" i to je sebi i ostvario.

Iako u početku nije bilo nimalo lako, uspeo je da se izbori.

- Kada sam kreirao tehniku za industriju lepote, od 2000 mejlova, nijedan kurs nismo prodali. Tada sam uzeo najnoviji džip, parkirao ga ispred salona, počeo da pričam o lepoti mog posla, počeo da pričam koliko zarađujem i tako se sve okrenulo. Svaki dan je neko zagrizao udicu i pomislio u sebi: "Hoću ja to da radim" - istakao je Branko i dodao:

- Sve ovo što smo napravili nije došlo tek tako. Puno je otišlo vremena, zdravlja, puno stresa, prbolema.. Malo vremena za sinove, prijatelje. Sada je Monako moja druga destinacija, imam stan u tamo. Ratkovo - Monako, to je moja relacija.

On je otkrio da voli automobile, ali i da je ostvario svoju najveću želju.

- Kupio sam automobil od osnivanja biznisa posle šest ili sedam godina. Inače jako volim automobile. Uvek sam vozio dobar auto i kad nisam imao lovu. Sve što sam imao davao sam za auto. Prvi put sam kupio Rolsa pre šest godina i on mi je u Monaku - rekao je Branko koji je odlučio da se vrati u rodno selo Ratkovo.

- Ratkovo je inače jako poznato kao selo koje ima veliki broj pecaroša, a da pritom nemamo ni kanal, ni reku, ni baru, ništa... Pre nekih 35 godina jedan povratnik iz Nemačke je došao i kupio parče zemlje ovde. Bilo je smetlište, a on je od toga napravio jezero - govorio je Babić i dodao:

- Pre nekih četiri ili pet godina sam kupio ovo jezero. Taj povratnik iz Nemačke je to prodao jednom dečku, pa je taj dečko prodao meni. Tako sam se ja vratio ponovo na ovo jezero i tu sam svaki dan od kad sam završio kuću. Ne znam da li u Beograd odem dva ili tri puta godišnje. Između ostalog sam napravio i ribnjak.

Branko je otkrio da mu kuva šef iz Pariza.

- Jelo nam sprema jedini sprski kuvar i učitelj čuvenog Alana Lukasa, za mene najboljeg kuvara na svetu koji je radio u Parizu, Italiji, radio i u najboljem restoranu na svetu. Čeka se na ulazak u taj restoran preko 2 godine - rekao je on.

Branko je između ostalog otkrio da je u biznis uložio 200 evra, a da danas zarađuje blizu 100.000 evra.

- Uložio sam u svoj biznis 200 evra, zarađujem od 60 do 100.000 evra mesečno. Nemam nikakvo predznanje, nisam naročito pametan, znači može svako - zaključio je Babić u emisiji "Biznis Priče".

(Telegraf.rs)

Video: "Kralj obrva" zaveo poznatu srpsku influenserku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hogar

    8. mart 2024 | 14:10

    Može joj otac biti!

  • zamisli

    8. mart 2024 | 14:09

    moras da legnes sa ovim. krvav je to lebac.

  • Scorpio🦂

    8. mart 2024 | 18:00

    A u šta je to tačno zaljubljena, u njegov novčanik ili što je lep i pametan? Pošto ovo drugo sigurno ne stoji onda je to ljubav do poslednjeg evra.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA