≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Cobi nakon raskida od influenserke smuvao mladu pevačicu koja se takmičila na PZE

N. L.

Vreme čitanja: oko 2 min.

O vezi Kat i Cobija na društvenim mrežama uveliko se šire priče, a kako se šuška, viđeni su u jednom bioskopu u Beogradu

  • 2
Slobodan Veljković Cobi i  Kat Dosa Foto-kolaž: Nikola Tomić

Popularni reper Slobodan Veljković Cobi nakon raskida od popularne influenserke, ponovo je srećan u ljubavi i to sa mladom pevačicom Ket Dosom, koja je privukla pažnju na domaćem takmičenju "Pesma za Evroviziju '24."

Mlada zvezda punog imena Katarina Kardoso inače je rođena u Johanesburgu, ali je odrasla u Čačku.

Kako izvor blizak reperu kaže, njih dvoje su već nekoliko meseci u vezi, a upoznali su se upravo u studiju koji je u Slobodanovom vlasništvu. Pevačica je srela repera još 2020, kada mu je poslala svoje demo-snimke kako bi prokomentarisao njen talenat.

On je primetio potencijal u njoj, pa su počeli da sarađuju i od tada su bili sve bliskiji. Međutim, emocije su se stvorile mnogo kasnije, s obzirom na to da je Cobi bio u vezi s blogerkom Jelenom Nikolić, koja se vrlo brzo posle raskida s njim verila s vaterpolistom Nemanjom Vicom.

O vezi Kat i Cobija na društvenim mrežama uveliko se šire priče, a kako se šuška, viđeni su u jednom bioskopu u Beogradu kako kupuju kokice i piće. U emisiji "Ami Dži šou" u utorak su bili učesnici PZE, a jedan od njih je bio mlada zvezda Džordži, kome je Ognjen Amidžić postavio pitanje da li bi snimio duet s Kat Dosom. Pevač je dao potvrdan odgovor, a onda je potpitanje voditelja zbunilo mnoge. Ognjen je rekao Džordžiju: "Misliš da se Cobi ne bi ljutio", na šta je pevač izjavio da se nada da neće, prenosi "Kurir".

Podsetimo, iako su Slobodan Veljković Cobi i i njegova bivša devojka Jelena važili za veoma skladan par i mnogi su im predviđali venčanje, njih dvoje stavili su tačku na dugogodišnju vezu. Cobijeva bivša nije dugo samovala već je uplovila u romansu sa sportistom. Nakon raskida naš paparaco uslikao je repera samog u centru srpske prestonice, pa su mnogi komentarisali da tuguje posle razlaza s Jelenom. Da nakon lošeg perioda ide nešto dobro, govori i činjenica da je Cobi posle teških dana svoju sreću pronašao kraj Katarine, kojoj se smeši uspešna karijera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA