Vreme čitanja: oko 2 min.

"Neću da pričam sa tatom, pada mi mrak na oči kad..." Marija citirala Željka i šokirala priznanjem o Ivanu

E. J.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Otkrila do sada nepoznate detalje o odnosu Ivana Marinkovića sa sinom

  • 0
Ivan Marinković Foto-kolaž: Nikola Tomić, Antonio Ahel/ATA Images, TV Pink

Majka Miljane Kulić i bivša učesnica rijaliti programa ''Zadruga'', Marija Kulić, progovorila je o svim gorućim temama u Beloj kući.

Prvo se dotakla nedavnog telefonskog razgovora sa svojom ćerkom.

- Na jedno uvo joj uđe, na drugo izađe. Takva je Miljana. Ona je moje dete, ali se trudim da joj uvek skrenem pažnju na greške. Da me je slušala, bila bi petostruki pobednik do sada - istakla je Kulićka i dodala:

- Miljana je osoba koja se ekranizuje već deset godina i prosto živi život pred kamerama. Ona se ne folira. Ona nema ni priliku napolju da upozna momka, gleda da bude sa sinom i porodicom i nema kako. Ona sebi nije našla srodnu dušu do sada, a svaki do sad je gledao da je iskoristi u rijalitiju i kako bi sebi digao cenu - priča Marija.

Ona je zatim otkrila i kako je mali Željko, Miljanin maloletni sin.

- Odlično. Jako je napredan, pametan i vredan. Veoma vaspitano dete. Vaspitačice ga hvale, a ono na šta sam posebno ponosna je to što je empatičan - priznala je Marija i otkrila da li joj je žao što dečakovi majka i otac nisu stalno uz njega.

- Željko to ne oseća. Željko zna da mama mora da zaradi za more, igračke i putovanja i da će biti tu. Ivana dete ne spominje. Bez obzira koliko go*no bio Buđola, ja sam rekla da, ako Željko bude nekad tražio da se čuje sa Ivanom, ja ću okrenuti telefon i dati mu da se čuje s ocem... Zadnji put je rekao da neće da priča s tatom - istakla je Marija i dodala:

- On je čuo to da dete neće da priča s njim. Meni je bilo neprijatno, rekao sam mu da se dete igra i da ćemo ga zvati, ali on neće. Željko je čuo tu rečenicu negde u vrtiću i rekao: ''Pada mi mrak na oči kad čujem to...'' Nije bio zadovoljan i kad je bio kod Ivana na nekoliko sati. Rekao mi je da je dete bilo u ćošku, dok je Ivan telefonirao. Dešavalo se da zaboravi dete u kadi. Vrati nam prehlađeno dete... Totalno je nezainteresovan, nema osećaj za decu, gleda sebe. Samoživ je, nema osećaj. Ja sam živela bez oca i još bolje da sam živela bez njega. On je bio alkoholičar i svetski putnik, a taj Ivan je isti moj otac. Kad je detetu čestitao rođendan porukom, Siniša ga je zvao da dođe, on nije... Posle svih uvreda upućenih Miljani i njenoj porodici on je završio sve s nama. Kontakt s njim više neće nikad ni postojati. Došao je na rođendan jednom kao komšija s kesicom igračaka, to je sramno posle svih njegovih honorara. Nije mu ni dinar ostavio, ni pola rođendana nije platio, mogao je Željku štednu knjižicu da otvori - ispričala je besna Marija Kulić u emisiji "Premijera".

(Telegraf.rs)

Video: Miljana nastupila u Nišu: Pevala hit Sandre Afrike, kitili je novčanicama, najavila povratak u Elitu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA