Vreme čitanja: oko 2 min.

Radost u domu Ivane Pavković i Petra Mitića! Nasmejani grle sinove, čestitke stižu sa svih strana

A. Š.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ivana je proslavila je svoj 33. rođendan na najemotivniji način

  • 1
Ivana Pavković i Petar Mitić sa decom Foto: Mileta Mirčetić

Pevačica Ivana Pavković je u srećnom braku sa kolegom Petrom Mitićem, imaju tri sina, te su jedna velika porodica.

Ivana je danas, 12. marta, objavila kako je proslavila svoj 33. rođendan koji je bio pre dva dana. Sve je bilo vrlo emotivno i puno ljubavi, s obzirom da su oko nje bili najbliži članovi porodice.

Ona je ovaj trenutak radosti u svom domu sa porodicom zabeležila, te podelila sa svojim pratiocima na Instagramu.

Ispred njih je bila torta u obliku srca sa svećicama, a tu je bio i neizostavni buket ruža koje je dobila od svog dragog izabranika.

- 33 sa porodicom - poručila je slavljenica u opisu fotografije.

Brojne kolege i fanovi iskoristili su priliku da čestitaju Ivani divan dan, a neke od njih su Milica Todorović, Andreana Čekić, Ana Sević, Željko Samardžića, ali i drugih.

Podsetimo, pevački par uživa u porodičnoj čaroliji, i pored brojnih spekulacija da se razvode.

Naime, oni su sve demantovali kada su postali bogatiji za još dva člana, blizance koje su dobili u septembru 2022. Vojina i Vuka, a tu je i najstariji sin Vujadin koji pazi i čuva mlađu braću.

Vujadin krenuo u školu, ali je pokazao interesovanje i talenat za muziku, te su ga roditelji upisali i u muzičku školu. Tim povodom, Vujadin je imao svoj prvi koncert zbog čega su Ivana i Petar bili uzbuđeni, ponosni, ali i jako emotivni.

Ivana se oglasila na svom Instagram storiju i podelila fotografije i snimke svog sina kako svira klavir pred publikom, te otkrila kako se osećala u tim momentima.

- Neopisiv je osećaj kada si roditelj! Kada prolaziš sa njima sve prvi put u njihovom životiću. Obuzmu te emocije, ponos, sreća, strah da se ne zbuni jer mali je… Nije ni mali, toliko je veliki u mojim očima i toliko siguran u sebe. Želim ti, sine, još puno ovakvih aplauza - napisala je Ivana.

(Telegraf.rs)

Video: Amidžić došao po ženu i sina u porodilište

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA